Fredag 24/8-07

Hey.

Jahopp, då var första veckan av gymnasiet avklarad. Det känns fett bra att allt blev så perfekt ändå, jag är rånöjd! Det äger. Imorse hade vi bild i 2 h som första lektion, det var nnnice! Dock så klantade jag mig med min super mario "Hey, it's me, Mario!" men jag är lika glad för det :) Och så ska jag köpa en i min klass N 64 spel: super mario 64 plus zelda ett och möjligen tvåan också. Det är jag glad för! Sen efter bild samt samhälls. så vare lunch, och den första lunchen jag faktist blev riktigt mätt på (nån fiskgryta av nåt slag). Sen blev det gympa och jag kunde allas namn i namnleken (man sitter i en ring, och första personen säger sitt namn plus en sak som börjar på samma bokstav som ens namn börjar på. nästa person säger föregående persons namn o sak, plus sitt eget namn o sak. sen fortsätter det, och jag var sist så jag fick rabbla upp alla i klassens namn som jag absolut inbte kunde innan. Men det var ju fett värd lek eftersom jag kan dom nu) så nu sitter dom fint i min hjärna!

En sak som jag irriterar mig så sjukt mkt på, är "Go' morron" rutan på VF's första sida, den är så himla dryyyyg!! Det står alltid så otroligt dryga och jävligt lama "skämt" där så jag får lust att döda rutan varje gång jag läser den!! VF överhuvudtaget är inte särskilt bra, men den rutan är bara för mkt, läs den aldrig! Nej, tacka vet jag VK, det är riktiga grejer, som dessutom har med Rocky i seriesidorna (synd att dom slutat med the far side)! Rocky äger dig. Btw så har jag ätit kantareller idag, asgott! Min mamma har grymt tur, så hon hittade massvis med kantareller i skogen en dag. Det är nice. Jag vill också hitta kantareller! Det är fett dyrt. Sen så har jag dessutom sytt för första gången på typ 2 år, sydde ett kuddfodral till en ful kudde jag köpte på ikea. Nästa steg blir att sy in två jeans så dom blir stuprör, hur nu det kommer att gå... höhöhö

Jag taggar inte iksu kort lite kanske? Ska dock skaffa silverkort eftersom guldkort känns otroligt ovärt med tanke på att allt det jag vill träna redan finns på silverkortet. Men det är fan inte billigt att träna, och det suger litegranna... men det får gå ändå, så det så! Det blir väl jag, elin, lova, emma o linnéa.m som skaffar? Ändå nice och träna med massa kompisar, wohoooo! Imorrn ska jag sova så jääävla länge, Mmmmm! Sen ska jag se amandus band Wolfman Jack spela på parkeringstaket (var def så?) ovanför kungsspassagen (?) (typ som när beatles spelade på ett hustak mitt inne i London, ovanför abbey road. Höhö, asmånga människor undrade vad det var som hände egentligen och polisen visste inte riktigt vad dom skulle göra. Men till sist så ingrep dom typ och dom var tvungna att sluta spela, dryga poliser!) och sen blir det kanske lite rockkrock också, får se. Men nu lägger jag ner den här skiten!

Hej dah

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0