Måndag 1/12-2008

Just nu äter jag rostade mandlar i ugn och det är så jävla cpgott så jag förstår verkligen inte varför ingen äter det. Skölj mandlar i vatten, ös på med salt, rör om, in i ugnen i 225 gr några min och NJUT. Igår åt jag hemmagjord knäck (fick även rolig damp när jag gjorde den. Ändå nice! .....), och även det var en underbar gastronimisk upplevelse; och inte undra på det: det innehåller endast fett och socker, kan det bli bättre än så? Skulle inte tro det! Det ideala godiset för fan.

Jahopp, eftersom jag har en krönika att skriva klart till svenskan kanske jag inte ska skriva alltför mycket här, deadline är trots allt 00:00. But I'll manage. Idag har jag färgat håret hos Hillevi, det var niiice. Rött. Sen hade vi julmys också, och eftersom hon hade lite fikabrist hemma och vi inte orkade handla något (trots att hon bor mitt i stan med flertalet matbutiker att välja emellan i närheten) så kokade vi glögg, och hon fixade pepparkaksyoghurt! Tog vaniljyoghurt och kryddade med nejlika, ingefära och kanel, hackade mandlar och lade i. Låter förmodligen skitäckligt men så var inte fallet, kan jag som vet tala om för eder alla. Mandlarna behövs för att neutralisera smaklökarna pga kryddorna, upptäckte vi. Som ett tips. Plus att glögg är så rätt, MMmmmm.

Jag har verkligen inget mer att tillägga, så fåordig var jag idag! Tänka sig, att man aldrig slutar förvånas av konstiga ting. nu ska jag lyssna på Pink Floyd och komma in i mitt skrivaresse. Well Byeee

Kommentarer
Postat av: Jenny

Rostade mandlar låter asgott! Vi kanske kan göra det nån dag? :]

2008-12-02 @ 17:43:14
URL: http://walkingourway.blogg.se/
Postat av: Emma The Queen

Imorrn kommer vi hem!! inte for att jag vill det, men jag vet att du saknar mig sa du dor :D :D

2008-12-02 @ 18:14:09
URL: http://emmzangurl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0