Måndag 8 dec 2008

Ännu spelar syrsor
till vindarnas sus
Ännu rullar kulorna
på skolgårdens grus
Och än strålar solen
på brunbrända ben
Ännu ruvar fåglarna
fast timmen är sen

Det finns tid till försoning
innan dagen är förbi
För jag tror, jag tror på friheten
jag lever i
Och är det inte verklighet
så drömmer jag

Jag vet att låten är jävligt uttjatad och det är inte heller så att jag är inne i en ted gärdestadperiod för den delen. Men det råkade falla sig så att jag lyssnade på den här låten för första gången på länge och kom att längta till SOMMAR. Speciellt nu, när det är det här rådryga "HejJagKanInteBestämma
MigFörVilketVäderEllerÅrstidDetSkavara
SåNuTöarJagSenFryserJagPåFörAttMördaAllaPeopleFalling" väder vilket inte uppskattas alltför mycket, inte av mig i varje fall. Nej tänk så jävla nice, att cykla utomhus istället för att åka cpbuss; att ta en asgod glass på apberget i sommarsolens stek; att sola i rådhusparken; att chilla med kompisar på nydala; att gå ut och njuta av den jävligt goda doften som finns bland all grönska. Ja, det är fan tider det. Men folk blir väl sura om man nämner sådant här när julen nalkas så jag skippar en fortsättning på detta ämne.

Inatt blev det som så många gånger förr, man hetsläser ut en bok för att hinna inför en stundande redovisning morgonen efter, men nog fan, när man dragit ned sin dyrbara sömn för att lyckas läsaut boken i tid, så blir det ingen jävla redovisning! Men det positiva i det hela är att jag iaf har läst ut boken nu och slipper bekymra  mig mer om det. Jag och Hanna spelade kort istället på svenskan och FAN vad otur jag hade i kortspel idag alltså!!! Jag vann seriöst EN gång av 10 000. Jag är dock glad iaf, för det ska man vara enligt mig. Fick iaf avnjuta julmust som de jävlarna sålde i caféterian för tio jävla spänn; precis som det jag drömde i lördagsnatt (jag drömde att skolcaféterian bytt ägare och att de hade höjt priserna hur mkt som helst och att jag försökte pruta som fan. Visst är det lol att jag drömmer om caféterian? Den har alldeles för mycket inverkan på mitt liv). Och jag konstaterade även att lussebullarna inte innehöll saffran alls överhuvudtaget; inga röda prickar alls. Det var typ gul karamellfärg istället.... det smakade verkligen inte saffran heller så... men det var mys ändå på något vis.

Plus att jag nu även skriver på min egen dator (stationär, som jag vill ha) som min kära bror givmild som han är givit mig,då han köpte en bärbar. Det är rätt nice ja, nu kan jag styra upp det här med bilder så i fortsättningen kommer ni nog förmodligen få roligare bilder, både här på bloggen och på bilddagboken.se (där mitt nickname är samma som här) så det är ganska positivt. Och så har jag världens största källa till kunskap här i mitt rum (bara man är källkritisk så) så nu ska jag bli ännu smartare än vad jag redan är. Yeah. Måste dock kirra ett nytt ljudkort då det här har lagt av, men det löser sig. Detta är iaf en trevlig förändring i min annars ändå så trevliga tillvaro :) :) :)


Och idag fick jag avnjuta så gotttt gotttt gottt kaffe; Blå Mocca mörkrost och fyfan vad jag längtat efter riktigt gott kaffe nu när vi haft jävla äckel Colombia med max på syrlighet (Uuhhh). Så det var en positiv gastronomisk upplevelsesom  jag fick efter middagen so to speak. Det första som jag såklart gjorde när vi riggat upp datorn här inne (och fyfan vad den inte får plats i mitt rum egentligen, har fått plocka bort mitt niceiga penselställe på skrivbordet. Vet inte vad penslarna nu ska placeras i framtiden men det löser sig) var att leka på paint :) Med älskade Sweeney Todd (som jag kanske ska se på onsdag med Amandus. BÄSTA FILMEN JA) som motiv. Apropå Sweeney så läste jag en ett år gammal Rockytidning idag och där fanns feta artikeln om filmen och om Tim Burton som jag typ inte läst/glömt bort och det var en trevlig överraskning! Bra artikel dessutom, intressant. Jag har kommit fram till att Rockytidningen är jävligt bra egentligen, det är inte bara pga Kellermans Rockystrippar (FYFAN vad jag hatar serien Rogert i den tidningen, SJUKT dålig nästan i klass med Hagbard i VK) utan det är typ bra artiklar och intressanta recensioner också. Kind of niice, yes indeed.


"Looking for a shave?"

Nej nu har jag varit här alldeles för länge, och det skall vi råda bot på genom ett ord: BYE

Kommentarer
Postat av: Tinika

jag ser fan på sweeney i skrivande stund. Det du!

2008-12-09 @ 18:31:29
URL: http://tinikahaggstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0