Fredag 12/12-2008

Goder morgon i denna sal!


Happhapphapp, finally it's over. Men kul var det. Jag pratar förstås om luciatåget vilket jag medverkade i detta år. Kul som sagt men det tär på krafterna. Med endast 3 h sömn och syrebrist och smärtor i rygg/ben så fick vi genomlida båda uppträdanena, men det var kul. Det finns nog inget roligare än att uppträda med musik för publik, även om luciaformen är ett av de smärtsammare sätten (rent fysiskt alltså) att uppträda på. But it was fine, it's a nice tradition you know.

Och jag var jävligt inaktiv med scenografin kan jag medge (jag knöt ett snöre iaf!) men vem fan orkar egentligen? Tur för mig att mina övriga älskade klasskamrater orkar iaf, annars hade det blivit en ugly julavslutning för midgårdsskolan nästa fredag. Det var jävligt mys med julfika också, så det tackar vi för. Jag har skrattat så jävla mycket idag av många olika anledningar med olika personer i olika sammanhang, och det är så jävla underbart att skratta. Tycker synd om alla tråkiga vuxna som skrattar typ en gång per dag (bortsett från vår KuHilärare, hon skrattar hela tiden åt randomgrejer och jag & Hanna kom fram till att om jag blir lärare så kommer jag bli som hon och skratta hysteriska skratt åt inget. Men det är ju så det ska var så jag klagar inte).

Eftersom vi håller på och rensar bort all skit som den här familjen samlat på sig under dess 28åriga existens, så vet man aldrig vilka tokiga saker man får se varje gång man kliver in genom dörren. Och vilket fantastiskt minne vi människor har; för när jag nyss steg genom dörren låg där på golvet en gammal rosa leksaksbarnvagn som jag hade när jag var liten, och det tog bara en millisekund för mig från att jag scannade in den med mina ögon till att jag såg en bild i mitt huvud. En bild av mig själv som fyraåring med pannlugg gåendes med barnvagnen och med ett gosedjur däri.  Jag hade t.o.m glömt bort vagnen innan jag såg den nu, har inte sett den på 13 år typ. Människans hjärna är nog det mest fantastiska fenomen som världen någonsin sett och någonsin kommer att skåda. Nog för att den frambringar helt sjuka och jävligt negativa grejer, men fortfarande. Det är galet helt enkelt.


är allmänt less på vinter/jul/all annan skit så den här bilden ska symbolisera motsatsen. Sommar i en båt på ett hav eller sjö eller vad fan det äääääääär. i Lovas stuga iaf

Kändes även skönt att jag slapp betala 200 spänn för ett lucialinne som jag skulle ha använt en gång; hittade nämligen ett linne i perfekt storlek hemma. Så jag lämnade tillbaka det köpta linnet på stan idag (spara alltid kvittot för fan!!!) och köpte fika med hanna istället (inte för 200 spänn dock, fast fyfan vad gott det hade varit iofs! Måste göra det nån gång). Fika äger.

Fick inte helt otippat hem från stan idag igen pga uteblivna bussar. Det är ganska fascinerande hur mycket omgivningen förändras med all denna snö, det blir som en annan värld. Om ni undrar varför jag låter hög under hela det här inlägget så är det för att jag är i nåt slags trans eller så, lider av extrem sömnbrist från hela den här veckan plus att jag inte haft så många lediga stunder att andas ut på. Men trots det ska jag göra grejer hela helgen ändå, men det är för att det är så kul att göra grejer. Jag skiter fan i hur trött jag är, man väljer ju ändå alltid hellre att vara social med folk än att sitta hemma ensam och uggla i sin ensamhet. Så därför beger jag mig mot Hillevi nu snart, om bussarna inte misstycker. Imorrn blir det julmarknad på Forslunda (Ska checka in Mollys kläder ni vet) med EmmaTheQueen, städning av rummet, eventuellt lussebullebak och eventuellt bio.

Men nu är jag lite för trött för att fortsätta på det häääääääääääääääääär. Så hej dåååååååååååååååååååå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0