Måndag 21/1-08

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!

¿Hola, qué tal?  Ja, tro det eller ej, men jag har faktiskt pluggat spanska ikväll! Ja, hur otroligt det än låter så gjorde jag läxan (och ännu mer otroligt är att jag faktiskt förstod den)! Men Dimitris kan fortfarande gå någonstans, jag tänker aldrig bli frökens (dvs Dimmys) lilla smörklick. För han dödade spanskan åt mig! Rått och vilt! :( Men bör man sörja? Jag vet inte, maybe you'll see that in the next episode! Okej, jag ska försöka att tagga ner på utropstecknena framöver, jag lovar!!!!!!!!!!

Idag var det en fin dag, men lite smådrygt att jag vaknade typ halv sex imorse. Hatar att vakna när man ska upp om 1 ½ timme för då känns det så ovärt att somna om pga jobbigheten att bli väckt ännu en gång, men samtidigt pallar man ju inte gå upp klockan sex heller (om man inte heter som en jag känner heter, alltså). Vilket dilemma! (förlåt för ! ) Hade en rätt trevlig Samhällskunskapslektion först på morgonen där vi började med ekonomi (ja, jag vet mycket om aktier, börsar och nationalekonomi nu, fråga på bara! jag vet också vilken liten kris vi är på väg in i, USA har det inte skoj) vilket är rätt intressant faktiskt. Alla SO ämnen är asintressanta  (förutom religion, då...).

Efter eng. och matte så stack jag och Emma och åt på älskade Vildmannen, och jag diggar inte deras väggmålningar, dom får mig bara att hata Vildmannen ännu mer... Sen köpte jag en chokladbiskvi och en kopp kaffe och myste på Bilden. (Jag och mina "klasskamrater" har förövrigt konstaterat att Eva är 1000 ggr bättre än Maud (E=bild M=Form). M kan gå nånstans :( Hon är min mentor dessutom såklart....) Det var en riktigt trevlig bildlektion i alla fall! Hann med mycket på min serie (jättesvårt att rita av sina vänner så jag ber om förlåtelse till Linnéa, Emma och Lova redan nu om ni skulle ta illa upp vid era utseenden på min serie om ni oturligt nog skulle få se den av något (dumt) skäl) och det var jättekul :) Emma joinade ett bra tag också. Och Lova sms:ade mig då: "snorklat vid korallreven, ätit god mat och chillat idag :D allt är väl här på bali. Hör av mig! Saknar er. Älskar er!"

Jag svarade: "Men du det låter inte helt tråkigt! Nice att du får se korallreven innan dom dör ut! Ha det asjävla bra! Vi älskar och saknar dig jävligt mkt :)" Och jag vet att jag är taggad i utropstecken som sagt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

På svenskan ska vi göra en uppsats om en konstnär eller serietecknare såklart, bara för att vi går Bild & Form. Jag valde Martin Kellernan :D :D :D :D  Vet du inte vem han är så tycker jag att du ska springa iväg till närmaste bibliotek och fråga efter hans böcker, låna dom, läsa dom och njuta. Han är kung, helt enkelt!

Hade inget piano ikväll, så jag har bara chillat. Pratat med Linnéa.M litegranna, hon ska praoa på Gina Tricot nästa vecka. Jag vill också ha prao, det är fan ändå jävligt kul! Har ju som sagt fortfarande kvar mina hackskills från min praovecka på Åhléns Caféet.... Och dom visar jag gärna upp! Nej, nu när jag ändå gjort en fantastisk grej (spanskan) så ska jag försöka med ännu en bravad! Den bästa av dom alla dessutom, nämligen att gå och lägga sig tidigt! (ahaha, mina sovvanor är ju....... fråga Emma she knows) Klockan är bara tjugo elva så jag har fortfarande gott om tid på mig. Men först ska jag duscha :)

Ett recept på asgoda grejer när man är assugen på något och inte pallar slösa bort sina stackars kvarvarande slantar på godis och skit:

¤Ett gäng okokta mandlar med skalet kvar (Så många du vill, men typ en näve)
¤Salt (Någon/några matsskedar)
¤Vatten

Aaaaaaaaaand you do like this:

  1. Sätt på ugnen på 225 grader
  2. Lägg mandlarna i ett durkslag, spola vatten på dom så dom blir wet wet wet.
  3. Lägg dom (blöta) i en skål med salt. Rör om så det är salt över hela mandlarna.
  4. Lägg mandlarna på en ugnsplåt med ugnspapper på.
  5. Ställ in i mitten av ugnen
  6. Låt vara inne i ca 7-10 min beroende på ugn. Om du vill kan du ta ut plåten och röra om efter ca 4 minuter. Det är klart när dom börjat få färg och man känner en god doft.
  7. ÄT OCH NJUT FÖR FAN
  8. Hej då :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0