Onsdag 16/1-08

Heyheyhey!

"Men det är det som är roligt med hundar - dom kan ha vilken färg dom vill."     Jasså?   (citat av jenny)


Idag äre nice. Alla dagar är nice, alltid. Det är nice! Sovmorron,slappt, träffade Jenny dessutom. Drog hem till henne för första gången på jag vet inte när. Ny fin tv hade hon skaffat sig också! Det var trevligt att träffa kvinnan, och hon diggade bilden jag har på henne på bdb  (vad hade hon för val?). Måste erkänna att vädret inte gör mitt humör sämre alls, inte heller att en av mina bästa vänner chillar på Bali rålänge och steker  osv. Jag är nöjd som det är! Och om några dagar blir jag ännu nöjdare (när cashen rullar in och jag blir stolt ägare till en ny mpthree) men jag är inte matrealist för det. Eftersom en mp3=musik, musik=det mest levande som finns, typ! Men det blir fint när jag har den i min hand.

Idag har Sofia hjälpt mig med kameraproblemet som tur var, så nu laggar inte minneskortet längre.Jag fattar inte grejen med teknikprylar, exakt VAD vill dom mig egentligen?! Fuck you alla jävla ofungerande saker! Och jag skulle kanske inte vilja påstå att jag är särskilt oteknisk, det är mest min tur som sviker mig litegranna.. men man kan ju inte ha flyt i allt heter  det ju så jag får väl inte klaga kanske. Imorrn blir det sovmorron för hela slanten, faktum är att det blir ledig dag dessutom! Men ledig kväll blir det bara för en fjärdedels slant, för jag ska nämligen till Midyard och rita med min klass medans alla söta 92:or kommer och checkar in oss. Ska ladda upp med fika så det blir nice! Fika måste vara det bästa som finns i hela universom! Det passar vid alla tillfällen, med nästan alla sällskap på alla ställen. Fika är grejen, helt enkelt!  Fika kommer av dialektordet kafi (=kaffe) där man helt enkelt bytt plats på ändelserna. Förr betydde  fika kaffe o bulle typ, men nu kan det vara lite allt möjligt. FIKA ÄGER! (och nej det är inte wikipedia som äger)

Åkte med reggaebusschauffören i Söndags, det var femte gången. Han är så jävla cool, han är min idol! Alla busschaufförer borde eftersträva honom, då skulle jag älska att åka buss till skillnad från nu då det är tvärtom... Det skulle vara fint med lite vår snart, så att man kunde cykla utan att frysa, bli blöt och behöva vara rädd för att dö jävligt mycket om man halkar. Cykla är bäst i hela världen <3 Jag har kommit på att jag ska börja med matlåda! Det är fett värt, för då kan man se till att få jävligt god mat (ja, den delen behöver jag inte kommentera, ni vet ju vildmannen. Vill poängtera att jag absolut inte är kräsen, vilket bevisas genom att jag faktiskt alltid äter maten, och mycket dessutom), att man får nyttig mat (ibland är det mest bara pasta till lunch på den vegetariska sidan, inte så där jättenäringsrikt och nyttigt. Stadig lunch gäller!), att man får rätt mängd (Har blivit utan mat för att den var slut), och att man får fräsch salladen (vildmannens sallad vill jag inte ens kommentera....). Så det är fett värt ur alla aspekter! Det är inte jobbigt att fixa eftersom jag älskar att laga mat, det tar inte stor plats i väskan, det finns micro att värma i, allt funkar! Så det blir nog en klar förbättring skulle jag tro. Bra luncher  here I come liksom! Och FU vildmannen!

Taggar sthlm som satan! Ska bli skönt att få komma härifrån ett litet tag. Synd bara att jag missar Monicas 18års fest, det suger balle :( Men sånt är livet!

En helt rätt låt av ett ganska helt rätt band! :



Allt e så tyst & lugnt,
ingen människa syns till.
Alla sitter nog hemma hos sin familj
och njuter av en stillsam dag.

Mamma, pappa, barn,
den borgerliga drömmen.
Drömmen som aldrig vill dö.
Drömmen som aldrig vill dö.

Jag hatar söndagar,
dom ger mej faktiskt inte ett skit.

Man skulle kunna tro
att det är en idyll,
men det är inget annat än dan före måndan.
Nej det är inget annat än dan före måndan.

Då kommer folkhemmets alla drömmar gå i kras,
då kommer folkhemmets alla våndor tillbaks.
Dom finns bakom knuten,
dom finns här i dag å dom finns här i morron.

Jag hatar söndagar,
dom ger mej faktiskt inte ett skit.



Öh hejrå. Nu ska jag lyssna på The Beatles.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0