Fredag 28/3-08

Under my thumb.

Hej och hoppsan och hoppsan hejsan. Vill först tilläga att två av mina bästaste kompisar; tvillingarna Emma och Elin faktiskt har sin 17årsdag just idag och tänkte ge hedra dom med detta GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kom precis hem från mina två bröder (20 & 21 år) efter en mycket delikat middag (kycklingwok med nudlar, precis det som Linnéa, Emma och jag pratade så himla mycket om igår) och massa chill. Kirrade hem 4 skivor också av banden Vinegar Joe, Free, Megadeth och Bonded By Blood. DET E NICE. Och när jag kom hem blev jag så himla sugen på vatten, har massa annat hemma men vatten skulle det fan vara. Så jag tog ett stort glas iiiiskallt vatten (lyckligtvis så kan man få iiiiskallt vatten i vår kran, det är jättemånga kranar hos folk som vattnet blir... ljummet i, har jag märkt. Samma sak fast tvärtom är det på råmånga toaletter, vattnet blir typ inte varmt utan ljummet. Jag HATAR sådana toaletter för när man tvättar händerna ska det vara jävligt hot vatten alltså) och det satt så jävla fint. Vatten är verkligen livets dryck, vatten är otroligt underskattat och jag förstår inte varför. Mjölk suger.

Idag (egentligen igår eftersom det redan blivit fredag) har det varit nice. Fick sova 10 h till skillnad från igår (egentligen i förrgår som sagt) då jag sov 2 h. Då (I tisdagskväll alltså) sov över hos Lova och vi sa godnatt vid 03.00, och jag kunde FAN INTE SOMNA. Sen när jag kollade på klockan efter ett tag så var den 06.00, och jag hade fortfarande inte sovit en sekund (Lova sov som en gris)! Så då lyssnade jag på min mpthree (musik är livet!) i två timmar och klockan 08.00 lyckades jag onaturligt nog somna. Fick sova till 11.00, slitet :( MEN JAG ÖVERLEVDE. Sedan på dagen (idag, eller igår egentligen. Torsdag iaf....) så repade jag med vårt band som består av Emma (gitarr, sång), Lova (trummor) och jag (lead sång och bas) och det gick lite sisådär i början men mot slutet flöt det på jävligt bra. Förresten så har vi spelning den 19:e April på Hamnmagasinet, jävligt kul, jävligt nice, Kom dit och ta med alla dina vänner och alla som du känner, för det blir drag!!

Upptäckte just att numret 13 står på baksidan av min mobiltelefonskärm (just det, BAKOM skärmen, skärmen gick nämligen av när jag tappade den i golvet, så nu har jag den fast med hjälp av ett gummiband...) och det kan inte båda gott. Hade jag varit skrockig så att säga så hade jag varit jätterädd. Men jag är lika modig som..... en modig person. Så därför bryr jag mig inte! Nu har jag även uttnyttjat mitt erbjudande från Halebop att få 3000 gratis sms i 30 dagar om man ringer ett nummer med en personlig kod. Det är INGEN av någon som jag känner som har Halebop som har fått det erbjudandet (97% av alla i min närhet har Halebop, så det säger en del) förutom jag, så jag förstår inte riktigt varför jag fick det. Jag är den utvalde, typ. Nemen hur det än ligger till så är det jävligt värt och jag är jävligt nöjd!

På lördag blire Open och som tur är kan förra årets misstag inte återupprepas för jag har nämligen biljetten färdigköpt, den sover just nu i min börs. Sov gott, du lilla lyckobiljett. Twist and shout helt enkelt. Imorrn ska jag träffa Sofia på stan, då blire fika och fika äger allt i hela universum, nästan. Det är nice. Asvärt, kom precis på att jag har en hel burk med kolakakor som jag bakade igår när Emma och Linnizz var här! Jag bakade men åt typ inga, så i princip alla är kvar! Kolakakor kan vara den mest underbaraste kakan. Så nu ska jag kila iväg och äta några. Fniss. Det här lovet har varit jävligt nice. Tänkte att du kanske ville veta det. Men nu ska jag spendera mitt liv på roligare saker än datorer. Så bye.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0