Måndag 26/5-2008

Frukt är frihet!

Enligt Thomas Di Leva då. Frågan är ju dock varför det var sjuuukt många människor som var där när han spelade? Men men, det är väl kanske något som måste upplevas. Att ha sett Di Leva. Fast frågan är ju. Årets kulturnatta slog förra årets så jävla mycket, men det beror nog mest på mig själv och hur jag valde att spendera dagen. Jätteintensiv dag, från att jag vaknade vid 08.45 (Lova sov hos mig och vi skulle jobba åt Hillevi, mer om det sen) tills att jag la mig typ 03.30 så chillade jag typ 3 h av hela dagen, sittandes. Resten var det fläng hit och dit och musik överallt och mina öron dog lite efter 6 h konsertlyssnanden asnära högtalarna utan öronproppar. Jag kände seriöst av det! Men än så länge har jag inte fått tinnitus.... men jag bara väntar....

Hur som helst så jobbade vi åt min syrra på dagen. Hon arrangerade en modevisning på torget (21.00, såg du den?) och vi hjälpte till med att assistera modellerna med foodie, såsom mackor, kaffe, frukt osv. Det var trevligt att få träffa så mycket trevliga människor! Sen fick jag se Lovas trumlärare Ludde spela, hans band var otippat nice. Vi såg också både musikettornas (Emma!) och musiktvåornas (Jessica!) framträdanden, Jennys Kung Fu, Wolfman Jacks spelning, Plectors spelning osv. Och Thomas Di Leva såklart..... Sen fikade vi på Station (Och nej Jenny jag bröt inte vår tradition!) och chillade och chillade hos Lova en hög. Och min brorsa var nice som Marilyn Manson, lägger in bilder sen! På bdb alltså. Synd för dig om du inte vet min användare. Just nu taggar jag bara sommarlov exakt hela tiden, för det ska bli så jävla underbart!!!
Så här ser min planering för sommaren ut, hittills:

  • Först och främst CHILLA när sommarn väl börjat, jag behöver sömn. Bara göra saker jag känner för och njuta jävligt mycket av livet! Rabarberpaj!
  • Sommarjobba som gatumusikant 7/7-27/7. Vu ses på Umeås gator!
  • Fara på Iron Maiden på Stadion, Stockholm. 16/7 (Och jag jobbar då men jag tar jävligt gärna ledigt och förlorar dineros på att få se dom.)
  • Fara till Gotland i 2 veckor med hela familjen och fira mormors 75-årsdag :)
  • Nåt annat spontant sker nog! Vill hälsa på Eija t.ex. Sen blir det Lovas stuga ofcourse
  • SOMMAR ÄR LIVET BEHÖVER JAG TILLÄGGA MER?
image12
och ja, det är bara Bruce med på den här bilden men ja tyckte den var lite mäktig så jag brydde mig inte så mycket!

Nu ska jag fika (vad förväntar du dig av mig egentligen?). Bye!

Kommentarer
Postat av: Jeniiie

Haha! Tänkte precis fråga om du verkligen bröt traditionen ;) därför är det bra med paranteser :)
Vi ska softa sönder i sommar!!! :D
bra att du har en att-göra-lista
det tyder på ordning och reda :)

2008-05-27 @ 09:33:04
URL: http://Jenniieb.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0