Måndagen den 5/5-08

Deliver us
Hear our call
Deliver us
Lord of all
Remember us, here in this burning sand
Deliver us
There's a land you promised us
Deliver us to the promised land...

Och nej jag är inte troende inom någon religion, trots textraderna ovan. Jag har bara äntligen blivit påmind om hur underbar Prinsen Av Egypten är! Min klass är nog ganska less på mig efter att jag spenderade hela svenskalektionen med att vissla Deliver us och My Last Lullaby (vilka är två låtar från filmen). Men jag är lycklig!! Jag MÅSTE se Prinsen Av Egypten iiiiigen snaaart, såg den nyss men den äger och jag är taggad som fan! Har äntligen tvättat min cykel nu också, så nu ser man vilken färg den har, det är ju ett plus (den är koppar/orange/metallic, typ. Monark. The best bike in the world :D :D :D). Jag vet inte om folk brukar tvätta cyklar, men jag gör det iaf. Jag är inte matrealist men den är fan min ögonsten. Och jag älskar att cykla utan händer, det är fan svårt att jämföra den frihetskänslan med något annat. Idag har vi gjort illustrationer till våra sagor som vi haft i uppgift att skriva på svenskan, och det är faktiskt kul. Man ska göra en sagobok med hjälp av bild och text. Jag ska lätt ge ut sagoböcker om några år, för jag älskar att rita och att skriva, så roligare kan man ju inte få det! (nästan).

Efter skolan gick jag och Hanna på stan en schväng. Var bl.a inne på Kicks för att hälsa på min syster, hennes första arbetsdag där :) Så när jag köpte mitt nya nagellack så fick jag betala hos henne ;) OCH DET BÄSTA I UNIVERSUM: Jag har köpt Pettson och Findus i Snickarboden!! Och jag känner allas eran avund på det, för spelet är ju underbart! Jag har inte spelat det sen jag var typ 9 år, så det ska bli extremt kul att spela det igen. Mitt gamla spel är borta, och det här är typ en nyare version som funkar på Windows XP, så det kan ju vara en fördel. Och gissa vad spelet kostade?! 59 riksdaler, otrooooligt värt! På Åhléns. Det fanns även Pettson och Findus i Trädgården, men Snickarbon är roligare. Så nu vankas nostalgi på hög nivå! Och vi ska äta sjuuukt god middag idag dessutom, så jag bryr mig faktiskt inte ett skit om att jag har 3 st prov den här veckan, det är liksom så avlägset jämfört med min lycka. Och dessutom är min pianolektion utebliven och det passar mig bra nu, eftersom jag känner att jag vill lära mig låten som jag har i läxa bättre först. Ska också grilla hos Vilhelm och Amandus (my brothas) i veckan, vilket jag ser fram emot väldigt mycket :) Och jag diggar inte Kocoum (jätteosäker på stavningen, men så stod det på wikipedia iaf) i Pocahontas:
Pocahontas : "Min far vill att jag gifter mig med Kocoum." 
Pocahontas (btw fula o dryga) kompis: "Åh, han är så vacker!"
Pocahontas: "Ja, särskilt hans leende..." Och så får man se Kocoum stå där med händerna i midjan och armbågaarna utåt (sån där ful pose, vet inte om ni är med men) assur med en massa ungar hoppandes på och kring honom. Jag älskar den scenen, för det är så cleant att ungarna är fett taggade men han är suris och ignorerar dom totalt. DISNEY ÄGER. Dreamworks är också nice = Prinsen Av Egypten. Nej, nu ska jag spela Pettson och Findus i Snickarbon! Deliver us

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0