Söndag 18/5-08

Strawberry fields forever

Äntliiigen är jag klar! ÄNTLIGEN! Klar med vad? Jo, vår klass har skrivit sagor på svenskan, som vi senare skulle illustrera (självklart, bara för att vi går bild och form. Alla lärare taggar det hela tiden). Den färdiga sagan med illustrationer skulle bli minst 10 sidor, och jag hade skrivit 3 sidor = jag behövde många illustrationer! JAG ÄR SÅ JÄVLA LESS, höll på från 15.00-23.00 (!!!) (fast jag åt middag emellan, dock inte särskilt länge) och ändå hade man kunnat gjort det 1000 ggr bättre. Men man hinner inte satsa jävel om man bara har en dag på sig. Nu har jag iaf gjort 7 A4 akvarellmålningar. Och jag är jävligt less. Men nu räcker det :)

Igår när jag vaknade var jag så jävla trött, helt sjukt. Trots att jag sovit ut (eller, ungefär, vaknade flera ggr pga mardrömmar. Som jag inte drömmer så ofta förövrigt men då gjorde jag det. Drömde att min bror dog och det var jävligt ostämning minst sagt.) så var jag råtrött hela dagen. Så på själva dagen läste jag bara i Nemi seriealbum nr4 och lyssnade på musik. Sen drog jag till Monica och käkade tacosmiddag med Emma, Lova, Elin och Jessica. Vi chillade, taggade 90-talsmusik (som jag gjort hela veckan i olika situationer med olika människor. Mest med klassen), såg en film som hette Speak (den var ganska bra, sevärd iaf. Handlar om en tjej på ett highschool som har råkat ut för något på en fest, vilket gör att hon ringer polisen. Polisen kommer till festen och alla som är där blir "tillfångatagna". Efter den händelsen börjar alla på hela skolan att hata tjejen och kalla henne för tjallare, och hon blir fett utstött. hej då) sen såg vi Lejonkungen <3 Och jag grät inte när Mufasa dog, men det var hemskt iaf :´( Och alla gillar att Mufasa är extremt manlig. Jag kan tyvärr inte berätta några svindlande historier hämtade från idag, eftersom jag målat hela dagen och jag kan väl erkänna att det inte är så mycket spänning i det. Fick träffa Amandus o Vilhelm iaf, då dom åt middag hos oss. Mycket trevligt alltså! Kom precis att tänka på att jag inte druckit kaffe sen i tisdags! Det är sjukt. Det ska jag göra något åt imorrn, i skolans kaféteria. Det blir en kopp kaffe för 6 kr och en påse salta blåbär (knarket!) för 4 kr. Ingen bild imorrn och det känns ändå okej, skönt att chilla för en gångs skull! Nu bjuder jag på några gamla godingar från förra året som jag hittade på datorn:

image9
skabbild e nice
image8 image4
Vi ba chillar på sofiehem!                                Jag chillar på Obs (gratis kaffe!!!)


Kommentarer
Postat av: Emma The Queen

MEN KAN DU SLUTA MED DINA JÄVLA PARENTESER?????????????????????????(trevligt i lördags förresten. hihi (nu är jag busig)
nu sitter jag i skolan (och håller på med so:n)
hejdå

2008-05-19 @ 08:59:30
URL: http://emmzangurl.blogg.se
Postat av: Jenniiie

men sköna bilder iaf :D haha

2008-05-19 @ 13:11:32
URL: http://Jenniieb.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0