Torsdag 8/5-08

YEEEEEEEEEES!

Fick just beskedet att jag har fått sommarjobb inom kommunen!!! Aaaaaasvärt! Och vad ska jag göra då? Gatumusikant såklart! Taggad till tusen är jag, för detta innebär att jag kommer kunna köpa antingen en ny bas, eller en laptop. Och det är ju inte så tråkigt. FAN vad glad jag blir!!!! Hoppas Lova också har kommit in, för då kommer vi arbeta tillsammans :] Just nu är jag hemma en liten stund, var på skolan nyss och hade digitalbild, och jag ska vara tillbaka på skolan 14.45, för då ska jag ha National Oral Exercises in English, and thats kind of fun. We're going to talk about if we prefer to stay put or get away. And guess what my opinion is? Move to London, ofcourse! Tralalaaaa

Och självklart lyssnar jag på "Deliver us" just nu, inte så värst otippat. Jag funderar även på att lyssna på Wolfman Jacks nya skiva Gasser Madness som jag fick av Amandus igår, för den e nice. Det blir nudlar till lunch, för det var ett tag sen. Och rostat bröd. Och frukt. Och kaffe. Och kanske något mer? Åhh, min raketblomma har börjat blomma nu :) Fast den står inte på mitt rum, för den var så jävla stor. Blommor äger. Och ibland tror man att det finns något annat än slumpen, för i måndags när jag cyklade till skolan, så sprang det en söt liten ekorre över Gammliavägen, innan jag hunnit köra förbi Sävargården och nerför backen. Den var väl mysig tänkte jag (dock så tänkte jag ju inte så i verkligheten, men det skriver jag för det finns en chans att det eventuellt låter knasigt. Och knasigheter gillar vi), men tänkte inte så mycket mer på det. MEN, det som var ännu knasigare i det hela, var att morgonen efter, EXAKT samma tid, EXAKT samma plats, och EXAKT på samma sätt, så sprang det en ekorre där. Så vad säger du, slumpen? Hmmmm, jag säger ingenting, för jag vet ju inte! Idag när jag lyssnade på en låt (another day in paradise - phil collins) på min mp3, så cyklade jag förbi en bil som hade registreringsskylten CAN precis när han sjöng "can" i låten. Och det var den enda bilen som var där. Så vad säger du, slumpen? Hmmmm, jag säger ingenting, för jag vet ju inte! Det är så jävla mycket jag inte vet. Men jag är ganska smart ändå. Och det är nog du också. Ha en fortsatt astrevlig dag!

Kommentarer
Postat av: mingla

Vilken bra blogg du har. Är du duktig på bloggdesign?

2008-05-08 @ 12:31:18
URL: http://heymingla.blogg.se
Postat av: Jenniie

Nemen vad sägs om cheesecaken i lördas då ;)
haha, det är jävligt värt att du har fått sommarjobb nu! jag vill bara veta vad fan jag har!

2008-05-11 @ 18:32:42
URL: http://Jenniieb.blogg.se
Postat av: Jessica

Hej! Angående ämnet Stay put or get away, kommer du ihåg vilka frågor osv. som kom upp på the oral exam? Ett svar skulle vara mycket uppskattat!

2011-11-27 @ 20:59:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0