Tisdag 25/11-2008

Into the distance, a ribbon of black
Stretched to the point of no turning back
A flight of fancy on a windswept field
Standing alone my senses reeled
A fatal attraction holding me fast, how
Can I escape this irresistible grasp?

HEJ. Tänkte bara skriva lite snabbt här, innan Desperate Houswives börjar kl 21:00. Idag har Vatikanstaten officiellt förlåtit John Lennon för hans uttalande 1966 som i korta drag handlade om att Beatles vid tillfället var större än Jesus. Och vad fan vill de jävlarna egentligen? Vaddå förlåta? För det första: John Lennon gjorde inget fel i sitt uttalande, visst, han kanske kränkte överreligiösa människor (dvs typ 98% av USA's befolkning...) , som efter uttalandet brände Beatlesskivor på bål etc, men man har väl rätt att säga sin åsikt? Så länge man inte säger att folk är dumma i huvudet eller att vissa människor borde dö osv, så får man säga nästan vad som helst. Min poäng med allt detta är att om man inte gjort något fel bör man inte heller bli förlåten.

För det andra: John Lennon ångrade aldrig det han sa, för han tyckte ju att Beatles var större än Jesus (vilket de faktiskt var, det var ju sanning det han sa) och varför ska han då bli förlåten, som om det var något han ångrat att han sagt och som om han  brydde sig om vad Vatikanstaten  tycker om honom? Visst, han kanske ångrade att han uttryckte sig på ett sätt som upprörde människor, men det kan hända alla; att man råkar säga något på ett lite obetänksamt sätt, men man bör fan inte bli hatad för det. PLUS att vad fan är det för vits att förlåta honom nu när han varit död i 28 år  (den 8 dec) och ändå inte kan kommentera förlåtelsen? Jag orkar inte ens skriva något mer, blir bara irriterad. Irriterad på att de inte fattar ett skit av något...



Men men, nu ska vi inte vara sådana; dagen har varit fin och bortsett från att jag var tvungen att halta i 20 minuter till skolan pga av skavsår i höger hälsena (There was so much blood, you don't wanna know. But actually there wasn't) så var allt niiiice. Och bortsett från en till grej: Vad fan vill linje två (stadsbussar) egentligen? Den bussen är ALLTID, och då menar jag verkligen  A-L-L-T-I-D sen när den skall avgå från Vasaplan till Marieberg. Idag kom den typ 12 min sent, kul kul att stå i kylan och chilla, not (it was chilly you see). Vad fan är probleeeemet? Är ni bara retard eller fick ni aldrig lära er klockan i skolan? Och det dumma är att man som "konsument" (dåligt ordval men jag kom inte på något bättre) av kollektivtrafik inte har ett jävla skit att säga till om, för det är ju inte som att man kan protestera emot hur kollektivtrafik sköts genom att inte åka, eftersom att man måste åka för att kunna transporteras. Det är skillnad på saker som man faktiskt kan bojkotta om man anser att något är fel (typ produkter och dylikt). KOM I TID EN GÅNG, är det för mycket begärt? Och fan att jag måste betala för att ta mig till och från skolan plus att jag måste ge en buss pengar som både är sen och inte har några jävla sittplatser kvar, och att en del av det jag betalar går till en sur busschaufför....

Men reggaebusschauffören är bäst i världen dock! Om alla var som han skulle världen vara en bättre plats att leva på, det är jag övertygad om. All eloge till honom!

Haha förlåt att jag dampar som fan, men man blir ju irriterad på vissa grejer, faktiskt. Som tur var så lägger sig irritationen rätt fort eftersom det är onödigt att slösa tid och enerig på sådant. För tillfället skulle jag inte tacka nej till en glass, Mmmm! Jag skulle kunna gå in i en pakt att aldrig mer äta godis, lätt, men inte glass, det går fan inte! Det är så perfect. Så mjukt, kallt, god smak och underbarttt. Fast iofs, vem vill leva utan lakrits? Hmmm, det tål att tänkas på. Choklad skulle jag kunna skippa, sjukt överskattat och jag är medveten om att alla som läser det här tycker tvärtom. Ska jag göra som Vatikanstaten och Förlåta er för att ni inte tycker som jag? Nej, för ni får fan tycka vad fan ni vill, precis som det ska vara i en normal värd.... men vissa verkar inte tycka att det ska vara så.

But it's a fucked up world, that's the way it isss mate. Fucked up I tell you, fucked up, mate.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag förlåter dig för att du hyllar lakrits och dissar choklad jag är precis som Vatikanstaten skoja kul va

2008-11-25 @ 22:23:16
URL: http://emmzangurl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0