Onsdag 26/11-2008

Pistol shots ring out in the barroom night
Enter patty valentine from the upper hall.
She sees the bartender in a pool of blood,
Cries out, my god, they killed them all!
Here comes the story of the hurricane,
The man the authorities came to blame
For somethin that he never done.
Put in a prison cell, but one time he could-a been
The champion of the world.

"Hej hej! Här sitter jag och dricker kaffeeee!" Härmar bara BlondinKissie lite, fyfan vad kul det är (det är en parodi på Blondinbella och Kissie), måste ta och se det snart igen. Idag har jag fikat med Jenny på Kafé Station (var annars?) och det var niiice. Det är lite ironiskt att jag taggar det kaféet så mycket med tanke på att det är en kristen organisation som håller i det hela. Och jag är väl lite utav en ateist kan man milt uttrycka det. Men det är ett trevligt fik så varför inte? Det var asnice att träffa Jenny igen, med tanke på att det var 1000 år (på riktigt, 1000 år idag) vi träffades senast. Sen när vi svängde förbi Åhléns efteråt så såg vi Linnéa där, så då chillade vi med henne ett tag. That was fun! Och jag fattar inte att jag har sådan tur: spillde kaffe på min mp3 igår, på den inbyggda högtalaren i hålet där (vilket förmodligen är det sämsta stället att få in vätska på) men ändå hände inget, och samma sak hände idag på Kafé Station då jag skulle hälla över kaffe från Jennys kopp till min och då var det min mobil som var offret. Men båda klarade sig! Jag har haft otur med teknik så det räcker för en hel livstid så det kanske är därför jag skonas från detta nu. :)

Jenny, men hon ser typ inte ut så här längre... hmmm, vad hände med användandet av kameran egentligen? Sist jag tog bilder var typ i juli....Den här bilden är från  mars iaf (inte planeten utan månaden alltså...lol)

Och vad fan finns det inte bollar nånstans för? Behöver en luftfylld gummiboll till min konceptkonstskitgrej och kollade både på Claes Ohlsons och Åhléns leksaksavdelningar men utan resultat. Fick dock tag i en timer som jag också behöver till mitt konstverk... men jag vet inte riktigt hur jag ska lösa min situation som bollös, och det är till imorrn jag behöver den. D-R-Y-G-T (förstår du vad jag menar hanna?). Modevisningen med olika epoker i Midgårds kaféteria idag var för övrigt nice; riktigt bra gjorda kläder, häftiga sminkningar/håruppsättningar och allt var allmänt bra. Kul att det var olika epoker som medeltid, barock, rokoko, 20-, 30-, 40-, 50-, 60-, 70-, 80-, 90-tal  (att jag orkade skriva alla...) plus framtiden. It was really funnyyyyy to watch. Bäst var när de visade upp grunge och vi fick höra ni vet vilken låt av ni vet vilken grupp (om ni inte vet så too bad for you). Då blev jag glad :) Och Kurt i himlen.

Hoppas även att Emma och Elin har det asnice på sitt Kanarieöarna nu, de lär vara framme vid det här laget. Jag känner att jag börjar bli skoltrött och allmänt less på alla arbeten... ska bli så otroligt skönt med jullov när den tiden äntligen befinner sig. Snaaaaart.

Nu ska jag göra bättre saker; som t.ex ladda ner musik till min mpthree (och fuck nedladdningslagen, det måste vara den mest idiotiska lag som någonsin gjort. Orka förbjuda något som en hel befolkning gör dagligen? Lägg ner tid på annat för fan. Hurricane I simply say).

Kommentarer
Postat av: Jenny

roligt att träffa dig också :) haha, du är klantig jaa! Och nedladdninglagen, eller hur! Lite svårt att stoppa när precis ALLA gör det dagligen ;o

2008-11-27 @ 17:30:08
URL: http://Walkingourway.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0