Fredag 21/11-2008

She said she'd always been a dancer
She worked at 15 clubs a day
And though she thought I knew the answer
Well I knew but I could not say.

And so I quit the police department
And got myself a steady job
And though she tried her best to help me
She could steal but she could not rob.

Didn't anybody tell her?
Didn't anybody see?
Sunday's on the phone to Monday,
Tuesday's on the phone to me
Oh yeah.


Jahopp. här sitter jag, helt jävla ensam och bloggar på en jävla fredagskväll! Må det aldrig ske igen säger jag bara. Men vad gör man när alla är upptagna/bortresta eller på en jävla musikarfest när jag själv går bild & form? Man säger LOL. Hoppas alla andra jävlar har skitkul iaf....JÄVLIGT KUL

Dock så är Abbey Road sida 2 SÅ RÄTT; It's fucking wonderful I tell you, fucking wonderful mate! (Är du för modern för att förstå  vad sida 2 innebär? LP) Och jag fick iaf njuta av kaffe när inget annat bjuds, och det stärkte min annars så deprimerande kväll. Självklart var det bistro, Mmmmm säger jag! De-li-cious I say.


"Cigaretten är en fattig mans utveckling av  cigarren. De första ska ha skapats i Spanien under 1800-talet för att ta vara på de orökta bladen i slängda cigarrfimpar. Populära blev de först sedan brittiska soldater under Krimkriget lärde sig att rulla cigaretter av sina turkiska kollegor vars vattenpipor hade förstörts av fientlig eld. De kom då på att man kunde rulla in tobaken i papperet som de använde till krutet för att sedan sätta eld på det och röka.

Ordet cigarett kommer via franskans cigarette (liten cigarr) från spanskans cigarro; se cigarr."

 

Sådant här kan man sitta och läsa om när man har inget jävla alls för sig. Helvete. Hurricane I simply say, Hurricane (detta är internt skämt för er som tror att jag är störd. Vilket jag förmodligen är ändå). Gillar ni wikipedia förresten? Man vet att man har jävligt tråkigt när man tycker att det är kul att man kan söka på ordet wikipedia på wikipedia och få fram massa fakta om wikipedia. Detta inlägg blir pinsammare och pinsammare för varje sekund så jag drar nog snart.

 

Roligaste idag var iaf när jag sprang i skolan och halkade på min halsduk! Min knäskål är fucked up pga det men jag är cool så jag bryr mig så inte om det. Bjöd ju på ett skratt iaf för alla som såg på (även om de enligt mikaela verkligen försökte hålla inne skrattet när jag var närvarande) och det är väl tur det!  Bästa idag var att jag fick MVG på KuHiarbetet, det var sweet. Och jag har än en gång bevisat att sistaminutenarbeten funkar ack så bra. Varför göra något idag som du kan skjuta upp till imorgon?

 

Hej då, nu ska jag gå och gråta och skrika och dampa och ha en allmänt rolig kväll


Kommentarer
Postat av: Jenny

haha, jag blir alltid lika glad av att läsa din blogg. Det låter som att du verkligen hade tråkigt och det låter inte bra, men va roligt att du får veta massa fakta om wikipedia istället ;)

2008-11-22 @ 12:41:03
URL: http://Walkingourway.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0