Onsdag 12/11-2008

Vi är barn av vår tid
Vi är barn av vår tid
Är du rädd för ditt eget barn
Lilla mamma...?
Våra tidsfördriv
Våra tidsfördriv
Är att slå pensionärer på käften
Eller hur
Lilla mamma...?

Nu är det bevisat! Jag kan bli sur. Jag som var så jävla säker på att jag verkligen inte kan bli det, men jag blev det fan idag, utav en riktig skitgrej dessutom, så ovärt. Hade iaf varit på stan med Emma och Lova ett tag och chillat, sen när Emma dragit och vi vandrat runt ett tag så bestämde jag och Lova oss för att dra till biblioteket och kika på skivor mm. Det var aslängesen jag var där sist, och jag blev riktigt glad när jag hittade 5 bra skivor (bla en Nirvana, John Lennon och Marilyn Manson), ett Rockyalbum (har iofs läst alla 100 ggr om men dom kan läsas oändligt många ggr), en Arne Ankabok och en film som heter Parfymen (en film om nåt psyko som tillverkar parfym av människor, i korta drag...). Var helt enkelt nöjd med mina fynd, och när vi begav oss mot lånedisken så kunde jag inte hitta korthelvetet!!! LOL, jag har ju inte lånat nåt på biblioteket på ca ett halvår och har därför inget minne av var kortet sprungit nånstans... så då fick jag helt enkelt skita i att låna allt. Och jag blev så jävla sur!! Stackars Lova.... Men vi skulle precis skiljas åt så hon slapp min vrede, jag stack till Hillevi iaf och täntke att "förhoppningsvis kan hon göra mig glad" och redan en minut efter min ankomst stod vi och skrattade i köket, konstiga som vi är. Men iaf, ofta jag blev SUR för att jag inte fick låna några jävla skivor och skit? Ibland förstår man inte sig själv, och vem fan ska då förstå en?


ungefär så här kände jag mig, för att illustrera lite.

Vi var på H&M också, jag och Emma, innan vi mötte Lova. Och där blev jag inte sur, men lite smått irriterad på att deras utbud till 99,9% just nu består av skitfula äckelkläder. Vad vill dom egentligen? Jag och Emma kom fram till att dom är sjukt elaka som tvingar barn få arbeta på giftfyllda arbetsplatser med att odla/färga/sy material till kläder och som förutom att det är oetiskt dessutom är oekologiskt för att sedan slänga ut kläderna från helvetet i affären; där ingen vill ha dom. Till följd att de reas ut nästa vinter för 100 spänn och fortfarande vill ingen jävel ha kläderna, för att dom är så jävla fula, och till sist slängs dom förmodligen. Så vad är grejen egentligen, anställ en normal människa som designer så vinner alla på det. Men H&M är verkligen sådär, dom har sina perioder då dom bara har en massa skit. Lite synd, eftersom jag har presentkort där som jag hade tänkt utnyttja. Men det gäller i 5 år så jag kanske inte behöver stressa. Köpte iaf hårinpackning och nåt annat stuff...

Så denna H&M incident och biblioteksgrejen  gjorde inte min dag alltså. Att vi åt rullpizza till middag var iaf tummen upp, speciellt när jag fick reda på att middagen hemma hade blivit korv! Rullpizza = N-I-C-E. Plus att jag spillde kaffe över hela mig på skolan (hur gick det till egentligen?) och mina nytvättade byxor blev riktigt pimpade av det. Det är sådant som förgyller vardagen, faktiskt! (men ska jag vara ärlig så gjorde det inte så jävla mycket. Det är ju bara att tvätta dom så äre lugggnt). Hade iaf trevligt hos Hillevi, trots att hon vann över mig i Chicago (jag tror hon fuskar...hon vinner fan jämt.). Nu är jag iaf hemma, och jag ska fortsätta att träna på min pianoläxa. Den är ganska nice och jag försökte hitta den på youtube utan framgång. Det är iaf en låt av Mendelssohn (och det är inte bröllopsmarchen). Men jag önskar att pianot stod här till förfogande, för det är så mycket skönare att spela på ett riktigt piano än en äcklig synth. Så ere va.

Har iaf äntligen läst ut HPserien igen för den här gången, och nu ska jag börja läsa den på engelska. Har hunnit ett kapitel i Philosopher's stone än så länge :----) Och OJ vad jag älskar brittisk engelska, det är fanimej vackert! (och nej det upptäckte jag inte idag).

och visst är dessa omslag otroligt fula? Alvaro Tapias är ca 10.000 ggr snyggare

Kan någon förövrigt svara på exakt VARFÖR jag lyssnade på Moderna Talking alldeles nyss på youtube? Jag fick något  ryck. Efter att ha analyserat 5 av deras låtar kom jag fram till att alla låter exakt likadant. 80'tals musik är rando..... M. Men jag håller fast vid att det hade varit så jävla kul att vara ung då!  För det fanns ju inte bara skitmusik då, beatles och bob marley var ju lika enkelt att lyssna på då som nu.  Fast fortfarande; mobiler är jävligt chill att ha. Plus denna dator! Men nu ska jag dricka te, ska omsorgsfullt välja ut vilken av alla dessa sorter som nu befinner sig i mitt hem (pga presenter från folk) som passar bäst just nu, vilket inte behöver vara så enkelt som det låter. HejDåååå

Kommentarer
Postat av: Emma The Queen

omslaget ser fan ut som omslaget till nån äcklig jävla dassbok med asdåliga skämt och fula illustrationer

2008-11-13 @ 07:58:08
URL: http://emmzangurl.blogg.se/
Postat av: Tinika

JAG VISSTE DET! äntligen bekräftat, du KAN bli sur! Halleluja!

snyggt omslag!

2008-11-13 @ 17:56:50
URL: http://tinikahaggstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0