Onsdagen 22/10-2008

Her Majesty's a pretty nice girl,
but she doesn't have a lot to say
Her Majesty's a pretty nice girl
but she changes from day to day

I want to tell her that I love her a lot
But I gotta get a bellyful of wine
Her Majesty's a pretty nice girl
Someday I'm going to make her mine, oh yeh,
someday I'm going to make her mine


Texten har ingenting med någonting att göra egentligen, men jag vill bara illustrera (eller illuminera som det så vackert hette förr) i hur fascinerande det faktiskt är, att Beatles kunde berätta en historia med en låt som är endast ca 30 sek lång. Den berättar ju verkligen något också, fast den är så kort. En av Beatles magier. Det lät förövrigt jättegay men det får väl vara så då. Idag har vi fått lära oss om olika medeltida arkitekturer: romansk stil och gotisk stil. Som jag visste redan innan så gillar jag gotisk mycket mer. Det är fan jävligt snyggt, och häftigt. (JÄTTEläskigt; skulle precis kolla upp en grej på wikipedia och vad är första arikeln där, om inte en artikel om en gotisk kyrka och en bild av den? Hmmmm). Det är därför jag också gillar tim burtons filmer skarpt, det är nice med den speciella gotiska känslan (*host*sweeneytodd*host*).


det som alla lever för (fika alltså). Tycker synd om alla andra språk som inte ens har ordet.

Yeeey! Jag är ashungrig. Varför sitter jag här när jag är ashungrig? Jag skall bege mig mot köket och fixa foodie innan den riktiga foodien (dvs middag (som egentligen betyder lunch)  vars riktiga namn är kvällsmat) innan energin tar slutttt. Jag är väldigt glad att jag börjat läsa i harryp 6 nu, för jag minns fan inget av den! Alla andra fem minns man asbra sen innan, när man läser om dom, men det är roligare att läsa om man inte minns så mycket innan. Igår var det DH = jättenice men jag for och tittade på musiktvåor- och treornas jazzkonsert igår på midgård istället. Det var askul men det var lite osis att gårdagens DHavsnitt (som jag nu alltså missade) tydligen var jättespännande. Får se reprisen istället (som jag så kommer missa).

Nu har jag iaf gjort mitt jävla tal så nu kan ingen klaga. Egentligen är det inte så jobbigt att hålla tal, men, självgoda som vi alla är (och försök inte förneka till det och istället påstå att DU är jättesnäll, för då blir du automatisk självgod ändå eftersom att du antyder att du är bättre än alla andra i och med att du inte är självgod.) så får vi för oss, att alla andra ska analysera just ens eget tal fett mycket, därav nervositeten som så många känner. Men när du tänker efter, hur många av talen ägnade du 100% uppmärksamhet åt, och hur många minns du jättebra efteråt? Förmodligen något av talen, men långt ifrån alla. Så man kan bara chilla och göra det bästa av situationen. Man måste helt enkelt göra jobbiga saker ibland, that's life. Och jag önskar DIG emma lycka till på fredag :D:D:D, det kommer gå ASBRA!

bara för att tim burtons filmer är rätt

SÅ här är det alltid; jag tänker "Nu ska jag skriva kort och koncist för det är det alla vill (och orkar) läsa. KONCENTRERAT" och ändå skriver jag tusenmiljarder ord utan mening. Oftas tänker jag inte ens ut innan vad jag ska skriva längre (som jag gjorde förr) men ändå tycks jag aldrig bli tom på idéer att skriva om? Sjukt drygt för er läsare, vore jag er, skulle jag inte palla. Eller jo, om det var intressant kanske, vilket jag inte är helt säker på att det faktiskt är. Men men, bättre att jag skriver ut skiten här än att jag torterar dom jag umgås med, med massa skitsnack (vilket jag förmodligen gör ändå). TAGGAR HÖSTLOV SÅ JÄVLA MYCKET!!!!!

Plus att min hamster dog i förrgår. Tyck inte synd om mig, för det är henne det är synd om. Fast nu slipper hon lida iaf, vilket gläder mig. Men egentligen ska man fan inte ha djur i bur... det är inte naturligt. Så inga fler smådjur nu

That's my last word.

Kommentarer
Postat av: Emma The Queen

tack för lyckönskningarna vännen! försökte skriva på talet nyss, men jag började gråta så jag tog en paus..

men åhh ofta du inte säger att hon har dött???? gumman <3

2008-10-22 @ 19:32:42
URL: http://emmzangurl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0