Fredag 24/10-2008

'Twas Pirelli's
Miracle elixir
That's what did the trick, sir,
True, sir, true.
Was it quick, sir?
Did it in a tick, sir,
Just like an elixir
Ought to do!

Hej hej hallå dagboken. SKOJA BA
Var kommer det ifrån egentligen? Bert? Eller nåt annat randomshit. Idag har vi bara haft bild, vilket var jävligt chill. Hann göra en del på min minnesbild också :) :) :) Men den är inte klar än. Dagens drygaste var när jag och Mikaela varit i caféterian och köpt te (ja, jag köpte te idag i kaféterian! Och efter mig i kön var en tjej som köpte kaffe, hon tyckte säkert hon var ascool som köpte kaffe när jag köpte te, but she didnt know that I usually drink a lot of coffeeeee (3 koppar idag)) och då, när jag ställde tekoppen på bordet bredvid min målning/alla färger/penslar/min vattenfyllda kopp till färgerna så sa jag till Sofia: "Jag kommer så lätt doppa min pensel i teet istället för att doppa i den rätta vattenbehållaren!". Och typ 10 sek senare gjorde jag exakt det jag sagt, det sjuka var att jag var medveten om vad jag gjorde men jag fattade typ inte konsekvenserna av det; "NEEEEEEEEEJ MITT TE!!". Som tur var var det ingen färg på pensel, men det var en pensel från skolan som förmodligen har aidsbakterier på sig. Men jag tog risken och drack teet iaf.

"What is this?" "Smells like piss" "This is piss, piss with ink" ÄLSKAR SWEENEY


den bästa filmen i världshistorien någonsin

Efter skolan så for jag, Hanna, Elin och Mikaela och fikade på Station (igen) och det var gött. Sen kom Hannas fästman och vi gick på stan allihopa ett tag. Sen stack jag hem och CHILLA. Taggar halloweenfest med klassen men det är så kul för ALLA i vår klass är så himla handlingsförlamade; ingen orkar någonsin ta tag in nåt, men det är fiiint :) De flesta vill dock ses på fritiden, men ingen orkar styra upp. Så jag och Hanna får försöka fixa nån lokal att va i. He bli no' bra de.
Och nu har "Låt den rätte komma in" premiär, och den fick 5 av 5 i VKs recension idag. Årets bästa svenska film, sa dom. Ska nog se den, har ju läst boken på svenskan, så det kan bli kul. Nej, nu ska jag inte spendera mer tid här för det SUGER. Inte, men det finns roligare ting att spendera tid på. Så gooooodbyeeee

http://www.youtube.com/watch?v=XjfkoIWl-hQ

Kommentarer
Postat av: Monka

Try the friar, fried, it's drier

No, the clergy is really too coarse and too mealy

Then actor, that's compacter

Yes, and always arrives overdone



I'll come again when you have JUDGE on the menu



KÄRLEK

2008-10-25 @ 12:35:59
Postat av: Hanna

haha:D aaaah....! din blogg regerar=D

2008-10-25 @ 21:34:39
URL: http://projectf.blogg.se/
Postat av: Tinika

HAHAH alltså vi är verkligen handlingsförlamade... men du, jag har en fan en fråga till dig, hur mycket ska man satsa egentligen? med utklädnaden, alltså. För antingen tvingar ni alla att satsa asmycket, eller så varnar ni för att det finns riska att man är den enda som satsat, och med största sannolikhet kommer se idiotiskt ut bland alla o-satsande!

2008-10-27 @ 11:51:25
URL: http://tinikahaggstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0