Torsdag 18/9-2008

Vi kommer att döööö samtidigt du och jag!

Jätteuttjatad låt, men den ploppade upp nu i min mp3 helt otippat, och den gav mig flashbacks till Trästock -08. Vi kom cpsent till Skellefteå på fredagen (vi jobbade, det var därför vi for sent efter jobbet), och vi gick till campingen som låg 1000 mil bort, och alla människor vi såg var på väg åt motsatt håll, från campingen. Sen gick vi dit, fixa tältlapp, satte upp ett tvåmannatält med ynka 30 cm till varje person och gav oss vidare mot "festivalområdet" och stressade som saaaatan för att hinna till Säkert som vi visste hade börjat redan. Fan vad okul den delen var alltså! Sen kom vi in i publikhavet EXAKT i samma sekund som titeln på mitt inlägg började, och det var sista låten dessutom. Det kallas flyyyt och det var nice. Jag hade förövrigt sett Säkert på Pop Up i Umeå Nov -07, så det gjorde inget för mig att jag i princip missade henne nu. Varför skriver jag ens om det här? Det var längesen, det är förbi. Men minnen är rätt kul att ha. Den här sommaren var sjukt värd med bara nice minnen, så det är rätt trevligt att tänka bakåt på den så att säga :)


För att det är N-I-C-E!

Men nu är det inte sommar längre för den som missade det, och fyfan vad jag frös ikväll när jag cyklade hem efter pianot (på Midgårdsskolan). Jag insåg att jag nästa gång när jag beger mig utanför dessa väggar måste tänka lite mer på hur jag klär mig, liiite varmare så man inte dör liksom. Det var apropå ingenting depp för den som blev uppäten av en isbjörn som våran föreläsande konstnär Lars A Persson berättade om. Tänk dig att få höra ;  "Lena blev uppäten av en isbjörn" ändå sjukt hemskt!!! Stackarn :( Tänd ett ljus för henne, och för alla som har det sämre än du. Egentligen borde nog folk tänka mer på hur andra har det. Vi i västvärlden är så jävla vana vid att folk har det sämre ställt i andra länder, att vi kan titta på bilder på svältande barn och tycka synd om dom i en sekund för att sedan återgå till sitt tvprogram igen efter reklamen och inte göra nåt mer. Men vad ska man göra då, egentligen? Det är rätt orättvist för vår generation; Vi föds in i en helt sjukt orättvis värld som är dömd att förstöras inom snar framtid, vi uppfostras till att fortsätta hålla den orättvis och att förstöra den, och ändå är det vi som beskylls för att det är så? Vad gjorde jag när jag föddes som bidrog till att världen ser ut som den gör? Det är det som är drygt; man föds in i ett problem som man själv inte har skapat, och måste ändå göra nåt åt det. Det är nog därför det är så många som väljer det bekväma alternativet att bara leva ett normalt västerländskt liv och helt enkelt inte bry sig. Smällen får vi ta när den kommer. Men sånt får man leva med (eller dö med...)

Nej, nu ska jag inte tala om  hemska saker, för det hjälper ju inget egentligen. Som jag och Emma konstaterade idag; Världen är en sjuk plats, har alltid varit och kommer alltid att vara. Kanske för att människor är så sjuka? I dont know. Men jag vet att den här låten är bra "But theres no place like London - No theres no place like London". England alltså. Mitt andra hem som jag inte ens besökt ännu. Men snart!


The new canddddy!

Idag åt jag en ny godis och alla blev typ taggade i den (?) och den var rätt god så det var värt. Den hette Superheta Boyarder och finns att inhämta i Midgårdsskolans Cafetéria om du byteshandlar med en guldpeng. Gör det! Har kollat på Top Model idag igen. Sa att jag inte skulle följa det men jag höll inte det riktigt. Men det är ändå underhållande på något vis! Och Den Drogade Grungetjejen som är Fucked Up har jag helt och hållet ändrat åsikt om. Hon var inte så fucked up som jag trodde, eller hon är fortfarande det, men hon är ändå sig själv och hon verkar vara smart och cool. Plus att hennes utseende skiljer sig från dom andra modellernas. PLUS att hennes bilder alltid blir asbra. Tror att hon har en rätt stor chans att vinna, faktiskt! Om hon jobbar med sitt självförtroende dvs :( Go Laura! Fast egentligen är det rätt ointressant vem som vinner. Det påverkar inte mitt liv speciellt mycket så who cares? Men nu ska jag duscha och måla nytt nagellack för det är intressant. Byeeeeee!

Kommentarer
Postat av: Emma The Queen

fin bild på oss :) :) :) :) :) ont i huvet idag eller???????

2008-09-20 @ 20:54:03
URL: http://emmzangurl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0