Torsdagen 11/9-2008

Well how about that?


Ännu en skoldag till ända. Ibland känns gymnasiet mer som ett dagis än en seriös skola, men jag klagar icket! Vi har haft en trevlig inspark för ettorna (fast alla andra ickebildelever lär tro att vi är störda osv) med olika diverse uppgifter att lösa i grupper. Extrauppgifterna uppskattades nog kanske mest (eller minst?) då folk bl.a pussade lärare på munnen, gick i underkläder och frågade om vägen till dansarnas omklädningsrum, kramade randoms, vara på nån annan klass lektion, ta sig från bilden (dvs tredje våningen) till caféterian (på första plan) utan att nudda golvet eller trapporna mm etc osv. Men det var trevligt, och efteråt fick vi gofika som fan! Det var verkligen mycket fika, och olika sorters, blev sjukt mätt. Vi fikade i Ateljén alla bildelever och tanken som gick i min klass var "Nästa gång vi är i det här rummet kommer det stå en naken person här". Vad snackar du om kanske du som är ovetande tänker, men vi ska nämligen ha kroki, dvs rita av nakenmodell imorrn på bilden. Får se hur det går. Om inte annat så lär man ju bli lite bättre på människans proportioner... Har haft chill dag iaf, är så underbart att sluta tidigt, det äger verkligen! Träffade även på min bror Amandus på stan, det var trevligt att få en pratstund med han eftersom jag inte träffar han varje dag. Vi ska fara o köpa present till Hillevi imorrn efter jag slutat skolan (slutar 16.15 , hoppet...) men vad vi ska köpa tänker jag inte nämna här om hon av en händelse skulle råka få tag i min blogg på nåt mystiskt sätt!

Det blir nog bra. Funderar på att gå och göra ännu en kopp te, för det är ju så jävla gott! (Och nej, det är ingen nyhet men det bör nämnas ändå). Sådär, nu har jag gjort funderandet till verklighet och sitter här med en rykande kopp av Pure rooibos med en sked honung i, Mmmmmm! Och på tal om Mmmmmm så glömde jag ju att nämna i gårdagens inlägg att jag och Hanna åt sushi igår till middag. Sjuuuukt gott var det, det var verkligen JÄTTEgott! Har bara smakat det en gång innan, men aldrig ätit en komplett portion. Man blev verkligen härligt mätt på det, inte sådär äckligt mätt som man kan bli av vissa maträtter *hostpizza*. Han slipar sin kniiiiiiv, sen tar han ditt liiiiiiiv. Jaduvet, Jack the Ripper är inte speciellt snäll (eller var). Det är/var inte Sweeney Todd heller. Men Johnny Depp är snygg så det gör inget.  I alla fall, dagens råd : Ät sushi! Jag inbillar mig att det är nyttigt också och det gör väl inte saken sämre. Kanske.

- Hej.

Mitt rum är lite i det ostädade laget för tillfället, för att använda ett milt uttryck, och jag önskar att Harry P kunde komma hit och trolla så det blev fint igen. Det skulle väl vara bra att komma bort från Voldemort en stund om inte annat. Men han är en fiktiv person så det lär kanske inte hända. Kanske....! Man blir så lycklig när det är så här fint väder ute, underbart! Solljus är verkligen något. Älskar den tidiga hösten, den är underbar. Ska nog ta en promenad ikväll igen. Det är nice duvet.

Men nu ska jag nog försöka städa lite åtminstone, sen ska jag käka middag (hoppas på att V&A kommer) och sen beger jag mig mot terminens första pianolektion och jag undrar hur fan det ska gå för jag har glömt bort ALLT vad noter heter, minns knappt var C sitter på Gklaven. Depp.(Johhny)


Hej då på dej då

Kommentarer
Postat av: Jenniiiieeeee

Sweeney Todd!!!

2008-09-14 @ 17:05:38
URL: http://Jenniebe.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0