Onsdag 3/9-2008

Youre the keeper of the seven keys

Hej! Måste säga att jag älskar min klass. Känn er uppskattade om nån av er läser detta! Vi hade klassfoto idag och vi är Classic. Det var kul bortsett från att vi hade det 8.25 när  vi egentligen börjar 10.00 i vanliga fall. Det blir ännu bättre när jag tänker på att vi kommer missa de 2 kommande onsdagarnas sovmornar också, YEEEY! Regn idag och jag blev jävligt blöt. Så jag gick till  Ica Mariehem och köpte naturgodis (förövrigt har dom bästa naturgodissortimentet i stan, chokladdoppade kaffebönor osv!!!), 2 random citronfrukter som heter Mineola (asgoda!) och en hårspray. Av nån anledning hamnar jag alltid i sån akut ny hårsprayssituation varje gång den tar slut, så att det alltid blir så att jag köper ny på Ica, vilket innebär att man har typ 3 sorter att välja mellan... Kul. Dessutom finns det ingen som inte skadar Ozonlagret där :(

Idag var jag hos mamma en stund och fikade nybakad rabarberpaj med vaniljvisp och kaffe :) Då fick jag titta i en pärm med gamla teckningar jag gjort, och vykort som jag skickat till mamma när hela familjen bodde på Gotland förutom hon  (hon bodde i Umeå, och jag var 7 år). Det var askul! Jag ritade fan fint fast jag var så liten :) Värsta söta teckningarna! Och så fick jag en liten flashback i hur det var att vara barn. Läste en önskelista jag hade skrivit till henne, det här är några av grejerna som fanns med: "tuschpennor, papper, ballonger, tuggummi, gosedjur, film, ett litet djur om det går" Haha vad gulligt, ofta man önskar sig tuggummi? Barn är så söta. Det var typ ändå lätt att minnas tillbaka känslan i hur det var att vara barn när jag läste alla grejer jag skrivit och alla bilder jag ritat. Plus att jag kom ihåg flera av teckningarna jag gjort. Det var lite fascinerande.

Nepp, det här är ingen bra bloggskrivardag känner jag, så nu skippar jag det här och bänkar mig framför tv:n för att se Hercules och äta naturgodis, YEEEEY!




Plus att Du vill bo på matematikängen!






Kommentarer
Postat av: Jenny

Finns det hårspray som inte skadar oxonlagret..? Börjar bli trött nu, ska upp tidigt i morgon du vet ;p Men jag har gratis sms så om du också har det så skicka gärna nån dag då du har tid att göra nått :) jag är dålig på att ringa och sms svarar jag alltid på :)

2008-09-03 @ 22:40:09
URL: http://Jenniebe.blogspot.com
Postat av: Hanna

När kommer du och hälsar på hit då?:)

2008-09-06 @ 11:42:32
URL: http://projectf.blogg.se/
Postat av: J

Haha, när du skriver att det är en bristvara på sömn så fattar jag direkt ;) Och nej, jag hoppade inte tyvärr ;p hade nog inte vågat gör det hur som helst. Milton mår bra :) du får säkert träffa han snart :D

2008-09-10 @ 07:48:04
URL: http://Jenniebe.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0