Fru Vår är fan här!

Sell the kids for food
Weather changes moods
Spring is here again
Reproductive glands

He’s the one
Who likes all our pretty songs
And he likes to sing along
And he likes to shoot his gun
But he knows not what it means
Knows not what it means
when I say

Måndagen den trettonde April kom våren till Umeå på riktigt. Jag började cykla, i tiogradig celsius och stark vårsol, utan halsduk och annat vintershit. Chillade med Hillevi på Barista först (vi kom fram till idag att vi suttit på exakt samma platser där ca 7 ggr, av en slump) och sen köpte vi glass i röda kiosken (vårtecken!!!) och stekte i solen på apizzz. It kind of ägde!

Det blev dock ganska stressigt där imorse (okej går man upp sent kallas tvåtiden för "imorse"); för jag hade gjort vääärldens frulle inkluderande en stor tallrik gröt, tre asgoda varma mackor gjorda på god spansk lantbröd och god ost och goda kryddor, rött te, svartvinbärssaft, kiwis och ett hårdkokt ägg. Sen när jag skulle börja inta frullen så ringer Hillevi, och ja jag fick kasta i mig allt. Men jag njöt ändå.



Vilket ledde till att jag fick stresscykla till stan eftersom det är röd dag = allt stänger cptidigt (HATAR verkligen röda dagar så jävla mycket!!!) och då upptäckte jag (försent) att det var ungefär noll luft i bakdäcket. Alla som såg mig cykla tänkte: "Haha kolla där är en dum blondin (fast brunett) som är så jävla störd att hon inte fattar att hon inte kan cykla med sådär lite luft. ÄGD hon blir när cykeln går sönder". Men jag var inte dum - bara angelägen om att hinna socialisera mig i vårsolen.

Men nu är cykeln med stort C fixad, magen är tom och jag ska kirra middag nu. Tjingeling!

PS ska se dokumentären om John Lennon ikväll på tv, såvida det inte blir hockey menar jag... vilket det förmodligen blir för de få ggr jag kollar på tv så dissas ju alltid de programmen. Okej, jag hatar:
  1. TV
  2. Röda dagar
  3. Bussar (jävligt bra med andra ord att månadskortet nu är slut = cykling JA) DS

Kommentarer
Postat av: Emma The Queen

alltså jag fattar inte överhuvudtaget hur du kan trycka i dig så jävla helvetes mycket mat!!! helt stöööööört

2009-04-14 @ 12:47:06
URL: http://emmzangurl.blogg.se/
Postat av: /Filippa - innehavare av denna blogg

hungrig!

2009-04-14 @ 13:36:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0