rakas

Sä olet minulle se tyttö jota rakastan
se ainut tyttö jota palvon
Ja jos en tiedä sinun vieressäni nukkuvan
Mä yksin aamuun asti valvon


Varför, jo kanske för att rakas är världens bästa låt! Bad Hannis sjunga den för mig idag, det uppskattades (haha lovar att det är fel text, vet ej hur den går eller artistens namn så gissa är det enda man kan!)

 

 ASstekigt väder idag och det ägeeeer! Det enda negativa har varit kaffeabstinenshuvudvärkcpäckel, sånt kan man faktist vara utan... Just nu är vi alla så glada över detta minilov för det sitter så fint! Dock vill jag påminna er om att Valborg är överskattat, utifall att ni mot förmodan råkar tagga lite för mkt och på så vis blir besvikna. Har man noll förväntningar får man också oftast jävligt kul. Eller roligare än man trott, eftersom man inte trodde något! It’s as logical as can be you see.

 

På tal om kaffe dvs. Vill tillägga till Emma att denna kopp använts VARJE dag sen jag fick den, I am forever grateful for this gift from your mother you see!

 

 Mys med kära klassisar och årets första mjukglass på apiz idag, det ägde. De förklarade sin kärlek för mig (läs hatkärlek…) och vi chilladeeee som bara BL2are kan. Sen stekte jag vidare med Hillevi och hon bjöd mig på kaffe (as usual…): ”Jag har inga pengar att köpa kaffe för.” ”Ja det är ju tur att du har en storasyster”. Mucho trevligt!

 

 Vill även passa på att säga GRATTIS till min älskade piercing som fyller 2 veckor idag. Hade jag varit Emma hade jag namngett piercingen till typ Klas eller Ella, men jag är inte Emma. Jag är jag.

 

PS Lol VK idag....DS

 


Kommentarer
Postat av: hannnniiis

tihi jaa det var fel text:D Den heter R-A-K-A-S (precis som du så gillar den att bokstavera) och så finns det oändligt med COVERS

:D Jeeeejjj

2009-04-29 @ 20:52:18
URL: http://pokerhanna.blogg.se/
Postat av: Emma The Queen

meeen gumman snälla döp den!! jag har namnförslag;



Fredrik

Holly

Joakim

Amelia

Saga

Dino

2009-04-29 @ 22:33:32
URL: http://emmzangurl.blogg.se/
Postat av: /Filippa

Till Hanna:

men åh :( jag försökte iaf :)



en låt för mig med andra ord!



Till Emma:



Tack för förslagen, I shall think about it.... NOT



eller kanske? kanske kanske kanske??? See ya tomorrow yeah

2009-04-29 @ 22:46:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0