String Quintet In E Major Op.11 No.5

Idag lärde jag mig begreppet kreationism's innebörd. Och jag samtycker inte med de tankegångarna.

Annars har det varit ca 2 h’s promenader hit och dit till olika stadsdelar, fika med mor, middag @ Ville griskille och Inglorious Basterds för andra gången. Om man säger så här: den var asbra första gången, men ännu bättre denna gång (vill tillägga att jag har väldigt svår filmsmak. Så om t.o.m JAG gillar den, så är den bra på riktigt.)

 

Känner lovets vindar fläkta några centi bort, blir nice. Nice att få sova och danka (vilket jag ändå alltid gör annars ändå. Men när jag har lov så är det dessutom en rättighet samt en skyldighet, och inte lathet som det är under vardagarna)

 

Det kan förefalla sig så, att DKNY’s nya parfume (heter typ Women? Iaf inte som form av ett äpple) doftar underbar gott. Lite småsvårt att avgöra; råkade nämligen prova en parfym innan denna, som jag trodde doftade ljuvligt, men som istället var åt ett starkt äckelcitrushåll. Sekunden efter det hittade jag denna nya DKNY och blev astaggad.

 

Måste prova den igen imorrn. Jag tror fan det är den som glänser över den andra parfymen, I can feel it! (anledningen till att jag ens nämner detta; är för att jag varit på jakt efter en ny i ca 2 mån men ej hittat den perfekta). Måste även hämta passet som kommit nu, jävligt snabbt gick det! Alla ba: ”Filippa du är cp gör ditt pass nu, för det tar ca 3 år innan du får det!!!” och sen tog det 5 dagar liksom. Jaja, mycket bra iaf, Londonkänslorna börjar virvla i blodet

 

Déja Vú är ett av världens bästa album, skojar icket. Crosby, Stills, Nash & Young

 

Kan även tillägga till Monka att Mickes ascoola Gul & Blå jeansväst chillar här hos mig nu. Kom hit och hämta valfri tid: vardagar mellan 17.00-23.00. Helger: anytime

 

Nattinatti


Kommentarer
Postat av: Monka

Vaddå gul&blå, heter den så? Jag trodde den hette Fonzie eller nåt :P Ajja, jag kommer förbi någon dag :)

2009-12-10 @ 18:53:58
URL: http://monicaborlin.blogg.se/
Postat av: /innehavaren av denna blogg

den heter båda två :) men gul&blå är nog märket I think



göregöregöre!

2009-12-10 @ 23:28:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0