Hmmmm!

Jahopp, kul kul säger jag bara för nu har Jenny valt att ”utmana” mig, som innebär att jag skall göra en jävla grej. Ska alltså skriva sju sanningar om mig själv, är inte så mycket för sån här skit och skulle inte gjort det om hon nu inte så jävla gärna vill.  Men okejrå :--)  Kör i vind!


 

  • Jag har riktigt urusla sömnvanor. Lägger mig alltid så sent jag bara kan, för att maximera dagen = göra så mycket man kan under ett dygn. Ibland kan jag lyckas få 8 h/natt sömn i någon period, men det brukar aldrig hålla speciellt länge. It’s impossible! Tänker så här: Jag kommer dö i förtid pga för lite sömn, men tänk så jävla kul jag hade när jag levde/var vaken!
  • En sak ni märkt jävligt väl tyvärr är att jag har lite för mycket grejer som pågår i mitt huvud all the time; leder till att jag skriver sjumilalånga inlägg även fast jag försöker koncentrera det så gott det går, samt att jag ibland ältar grejer aslänge.
  • Musik är det bästa som finns i mitt liv, varje dag lyssnar jag på musik i minst 5 h, och att spela musik är även det underbart. Ett liv utan musik är inte ett liv värt att leva.
  • Jag besöker apberget ibland och jag har fan inte en aning om varför. Måste sluta.
  • Jag stör mig sjukt mycket på när folk avbryter andra som är mitt uppe i att berätta något. Det är respektlöst att inte lyssna på vad andra har att säga.
  • Har riktigt svårt för folk som inte kan acceptera andras åsikter, och som försöker pracka på sina egna åsikter på alla andra. Som anser att DE har rätt, inget annat accepteras. Jag har själv många tankar och åsikter men dömer inte folk ifall de inte tycker som jag. (Fast extrema åsikter typ nazism är aldrig ok)
  • Jag har aldrig varit utomlands, men mitt drömresemål är London, dit jag även vill flytta one beautiful day

Ägda ni blev om ni trodde ni skulle klara er utan, för nu kommer min utmaning:

Emma, Hanna, Linnizz, Mikaela (tog några stycken för att jävlas lite…)

Och om du som inte är nämnd här av någon underlig, skum anledning också vill göra det här, så är även du utmanad


Kommentarer
Postat av: Jenny

Måste utmana dig på fler saker. haha bästa listan jag läst på länge. Jag är samma med det när folk avbryter andra, blir grymt irriterad då det faktiskt är väldigt respektlöst att göra så. London is nice! And when you live there, I will come and visit you, my friend! ;D

2009-02-16 @ 22:46:58
Postat av: Linnéa

Noob orka utmana mig, haha

2009-02-17 @ 16:15:33
URL: http://linniz.blogg.se/
Postat av: Hanna

theknowarerealityshows" rel="nofollow">http://www.theonion.com/content/video/intheknowarerealityshows





måste ses:D

2009-02-17 @ 21:16:34
URL: http://pokerhanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0