Lördag 28/2-2009

"Heee-eeej, det är jag som är brunettFilippa och jag är SÅ glad för det! Jag bor här i Stockholm (denna helg), jag älskar båda mina föräldrar och jag HATAR irritationsobjekt nummer ett. Ni hittar mig i Rågsved, med ett glatt leende och en dyr Ben&Jerrys i handen."

Idag har vi chillat runt på söder väldigt mycket, har varit på så många mysiga second-handbutiker som jag inte ens visste fanns! Även en reggaeskivbutik med Bob Marley LP's för flera hundra kronor, chokladfabriken (himmelriket, JA), mitt älskade Punkt Shop som iofs inte ligger på söder, men vi hamnade där till slut för det gör man alltid. Även ett askalas fik, det ägde! Fattar ni vilket second-hand+kafémekka Stockholm är, har inte tänkt på det förrut! Alla kaféer i Umeå suger ju jämfört med dessa, men det är bara positivt för då kan jag konkurrera ut alla med mitt blivande kafé som kommer ha världens bästa fika, livemusik samt jukebox. Du är varmt välkommen dit om 10 år, det kommer ägaaaa du vet!

Hur som helst, allt är aschill och jag har gjort några fynd; bla en Elvinejacka för 100 kronor (!), ett nytt nitbälte, skjorta, nagellack plus en massa annat trevligt. Får se vad som händer imorrn, eventuellt blir det ikea kungens kurva. Men nu ska vi iaf äta Ben & Jerrys samt dyra chokladpraliner från Chokladfabriken (bla lakritskola doppad i mörk choklad med flingsalt på, MMMMmmmmmMMMMmm!!!!!) och se Edward Saxhänder.

Hejs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0