onsdag 25/2-2009

och svärdet sken och blixtrade, av silver och av guld
rövarkungen skrattade, dig skall jag slå omkull

du dumma lilla slav, du snusar på din bädd

du är så snäll och blåögd, och skräckslagen och rädd


Mmm, taggade Nationalteatern när jag städade idag, det satt fint för det var längesen sist. Kom halvlångt  med städningen, om jag hade bott i hus hade jag även hunnit dammsuga, men jag vågade inte störa grannarna mer efter mitt dampande vid pianot tidigare ikväll, som de förmodligen inte uppskattade. Det gjorde inte jag heller nämligen. Anyway, vilket jävla arbete! Alltså jag menar vilket jävla helvetes cpdrygt historiaarbete vi har! Det är sinnessjukt och jag orkar inte. Det dryga är att nu, när jag slutar för dagen, så har jag fortfarande bara skrivit hälften. Resten skjuts upp till imorrn, kul. Jag säger bara en sak: LOL

 

 Skulle det krisa sig får jag som sagt låna Lovas dator under Sthlmsresan så då kan jag slutföra arbetet på deadlinesdatumet (as usual) under min 10 h resa. Asvärt att det finns internet på bussen också, jag kommer förmodligen blogga en del när jag sitter där så många timmar med exakt ingenting att göra. Fast jag ska även se Family Guy och Edward Scissorhands.

 

Okej jag hatar Umelagun som skymtas långt bak i bilden och men jag taggar sommar och värme, yeeeeees!

 

 Idag har Elin, Hanna och jag varit nostalgiska över 50- och 70-talet och än en gång säger jag; jag är så jävla mycket född i fel tid! Fuck 2000-talet…. Det enda positiva med nutid är att mp3’er med mycket minne finns. Resten kan ta sig vad mig anbelangar. Jag fastnade lite för länge vid Fmylife.com (fuck my life, man har en riktigt bad day och skriver om det och skickar inlägget till hemsidan och det uppdateras för alla att läsa) och tyckte synd om några där som hade det svett. Fast det finns alltid någon som har det värre, tänk på det!

 

 Nu ska jag äta och INTE spendera mer tid på skola, för jag är äckligt less. Och sur. Fast glad. Men trött.

 

Hej då

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0