Torsdag 12/2-2009

Jag är kanske lite för taggad i Lykke Li, Ane Brun och Promise and the Monster för tillfället, är typ det enda jag lyssnat på i veckan. Har bara lyssnat på Beatles i 2 timmar under hela denna vecka!!!!! Men man måste ju vara ifrån saker ibland för att det ska bli extra nice sen.

Och foto idag; hur FAN ska den kursen gå??? Jag kan verkligen noll (jag menar absolut ingenting) om photoshop: och varannan lektion kommer vi fota, varannan ska vi redigera det vi fotat. I'm in big trouble. Drygt att de verkar förvänta sig att alla kan allt, bara för att vi hade digibild för ett år sedan, som jag dessutom inte lärde mig ett skit av. But I'll manage some way, with some expert help from Hanna The Man.


Skulle inte tacka nej till ett väderombyte nu. Hellre sommarregn än vinterns iskyla som tränger in i benmärgen. Dagen då fotot togs regnade det seriöst 10 h i sträck

Jappjapp, kändes lite för bra när jag fick veta att det faktiskt är fredag imorrn, hade det varit torsdag hade jag blivit lite less. Det ska bli kul på Noreas 18årsfest trots att alla mobbar mig "What shall we do with de drunken...",  "5 JÄVLA TIMMAR!", "Nirvana äger, det ligger en gitarr i sängen vad faaaan ligger den där för???". But I'll manage that too! Juste. Kul idag när Hanna blev tillfrågad av en fjortis om cigg:
Fjortis: "Bjuder du på en cigg?"
Hanna:  "Nee"
Det var inte synd om henne. Vi drog även förbi Flotts utförsäljning trots att jag är fattig som en kyrkråtta, och mitt öga skådade bl.a bruna vans med vita sömmar för 100 riksdaler. Det, gott folk, är ett mycket angenämt pris för en sådan vara. Men jag väntar till nästa vecka och köper cpsnygga slimmade gråa converse istället. Blir bättre så.

Nu ska jag för en gångs skull minska erat lidande lite och därmed avsluta detta inlägg. Ska snart äta pannkisar samt glida iväg till Midyard för att inhämta ännu en del kunskap om hur Für Elise skall spelas. Hare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0