äntligen framme!!

Nu sitter jag här i en superfin lägenhet i Rågsved med Eija och lyssnar på la musica. Mycket trevligt men jag är jäääävligt trött ty bussresan blev förlängd med ca 3 h... Kom alltså fram vid åtta till City Terminalen, vilket var mycket senare än vad det skulle bli. Men jag klarade mig fint iaf, och har lyckats socialisera mig trots trötthet och ilska över att jag betalar 430 riksdaler för skit.
 Imorrn blire stan hela dagen och för en gångs skull ska vi inte titta i alla vanliga butiker som det oftast brukar bli när man kommer hit; istället ska vi leta upp second-hand, te- och andra klädebutiker plus chokladfabriken. (jag hatar choklad som ni kanske vet men det HÄR är riktig jävla choklad och den är fan i mej god!).

Det kommer bli chill, nice, värt så att säga. Det var även kul när vi skulle äta middag då jag kom fram och vi gick till Taco Bar. Väl utanför läste jag och Eija på menyn, och då var det två 20åriga tjejer som satt i fönstret, varav den ena vände sig ut mot fönstret och tittade fett mycket på oss. Då sa jag "Men kan hon sluta glo för fan" och därefter började hon skratta (på andra sidan fönstret alltså, hon satt och åt där inne). Sen när jag och Eija gick in och åt där, så skrattade de och tittade mot oss hela tiden... fucked. Så min tanke är att hon kanske läste på mina läppar vad jag sa? Eller så skrattade hon bara åt hur ful och sliten jag var efter denna dag.

Killen i disken skulle även sälja öl till oss efter att vi hade betalat för mat och läsk dessutom, men eftersom det inte var jag som betalade fick jag dra en : "Vi är inte arton så det går tyvärr inte!". Han ville tjäna pengar han. HAHA han bestämde även läsk åt Eija:

Eija: "Och två läsk"
Kassör: "Vad vill ni ha?"
Jag: "Sprite"
Kassör: "Och du, en sprite och en fanta"

Man får ju tacka och ta emot. Även smaklös mat men jag var så hungrig och då bryr man sig inte! Jappjappjapp, det blir trevligt det här. Men nu ska jag sova, underbart sak det bli!


Kommentarer
Postat av: Hanna

hahah:D åneej vad kul!:D detta var agens leende:P

2009-02-28 @ 15:31:06
URL: http://pokerhanna.blogg.se/
Postat av: Hanna

ps.Du kanske hade svart färg i ansiktet som vanligt??:D ds.

2009-02-28 @ 15:32:13
URL: http://pokerhanna.blogg.se/
Postat av: jenny

Efter londonresan i stockholm försökte en kille sälja alkohol till mig, inne på en pub också ;) han trodde jag var äldre och trodde knappt på mamma när hon sa att jag var sjutton bara ;p

Jag läste först second-hand te och tyckte det var lite roligt, komma gör mycket ibland!

Nu ska jag till Ikea :)

2009-03-01 @ 07:56:58
URL: http://Jennieber.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0