Söndag 8/2-2009

There is a town that I live in and it's a town that favors winners
And when I win I think about when I'll next lose
I took a train that took me north
And it's the place where trees speak louder than the people
But if I have to pick that's what I'll choose
I walked along the river Ume, it chilled me out of my bones too
But a cold wind is always better than a cold voice
I am not strong enough for win city, I'll stay in to play Sin
Witty people without hearts have always had a lead on me

Nu har jag äntligen hela Promise and the Monster's album Transparent Knives, känns inte helt fel och tack Molly! Chill dag idag, på söndagar ska man chilla, och  inte för att bibeln säger så för den säger jävligt mycket , men för att  söndagen är gjord till detta ändamål (att chilla alltså).

Vilhelm och Amandus har ätit middag här idag och de lyckades fan inte skrämma mig med sina hetsiga dörrknackningar på dörren den här gången,  ägda! Däremot mobbade de mig lite för mycket så jag isolerade mig på mitt rum en sekund, men eftersom jag är medgörlig kom jag tillbaks och vi drack kaffe och såg Bamse i Trollskogen. Det ägde, sist jag försökte se den var när jag sov hos Emma i nian tror jag, då fick vi för oss att se den typ tre på natten men jag lyckades inte förstå nåt av den, vi var lite trötta förstår ni. Så det var på tiden! Jävligt oskillat dock att Lilleskutts morotsöron försvinner ett tag i trollskogen, de har nämligen ritat fel och gjort hans vanliga öron under några sekunder. Älskar alla randomljud och mystiska miljöer som finns i filmerna, de är ganska speciella but funny anyway. Rune Andreasson hade fucked up fantasi


Ny vecka vankas, ändå chill ändå värt ändå nice! Hoppas att snön taggar lite mindre, vi är inte precis i behov av mer nu. Jag längtar efter sommaren så otroligt jävla mycket så det finns verkligen inte. Men den som väntar på något gott....! Upptäckte nu vad lite klockan är, känns niceee, då kanske jag hinner städa lite grann innan John Blund besöker en. 

 


Så här kul kan man inte ha det på vintern! (Lova och Molly -07)

Jag ska iaf INTE se på tv för det mina vänner är slöseri på tid, indeed. Nu har ju melodifestivalen börjat som säkerligen inte undgått någon och jag, Hanna och Simon hann bara höra Caroline Af Ugglas säga de två första "Snälla, snälla" i sin låt innan vi blev så pass äcklade att vi bytte bort. Jag säger bara snälla! Melodifestivalen, vad fan är det liksom? Okej om man levde för typ 30 år sedan, då var det folk som skrev sina låtar själv, det var inte inspelad musik som spelades  utan det var live, och det var inte bara massa kändisar med, utan många fler nya okända människor än vad det är idag. Plus att det är tusen deltävlingar, kan verkligen inte förstå varför någon skulle orka följa alla deltävlingar. Och musiken, det ska vi inte ens tala om. Men hela konceptet är ju ganska idiotiskt, varför ska man tävla i musik när det är något som inte går att tävla i? Alla har ju olika smak. Jag inte förstå vad vitsen vara med det! Det vara konstig, micket konstig!

Oj, jag gjorde det igen! Jag skrev ett äcklig långt inlägg :) Ändå chill ändå nice ändå värt. Jag förstår inte riktigt var allt kommer ifrån, det är ett mysterium så att säga. Men jag är glad ändå. Nu ska jag dricka te

fniss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0