Tisdag 6/1-2009

I drive my friend to the station
it's the second day of June
Wearing white thin leather gloves
and a heady headache from last night
Now, you do the talking and I'll keep us on the road
I am transporting a treasure here
and I'm making sure that he gets home
The sun is shining
I have everything
The strenght to see him off
with no promise of his return
turn turn turn
turn turn turn
turn turn turn


Jävligt nice känsla det där. Att läsa någons åsikter, få en storm inom sig av tankar och känslor, och sedan sätta ner det bokstav för bokstav på något i fysisk form. Återkommer till detta om några dagar om det blir något jag hoppas på. Mysigt utomhus faktiskt, ett vinterland men samtidigt mysigt. Like a cosy tavern you know. Var det inte det bästa ikväll, när jag med Vilhelm fick se både Beatles och Johnny Depp? Vi såg först en dokumentär om Beatlarna, ett litet minus för att det inte var Beatlesmusik med i den bara. Det är så underbart att se dom, att höra deras konversationer, den jargongen de har mellan sig och emot andra. De är så jävla sköna, humoristiska, kloka, vänliga. Med i dokumentären var självklart bilder från konserter och flyplatser de anlände till. Det är bara att konstatera; fenomenet Beatles är något unikt som aldrig kommer att upprepas.

 

 

Hur kom Johnny Depp in i bilden då? Jo, vi såg filmen Ed Wood regisserad av Tim Burton (vad förväntar du dig av mig egentligen?) efter ett tips jag fått av kära Monica. Och det var ett bra tips, filmen var nice! Svartvit och den handlar om den misslyckade men ack så entusiastiske regissören Ed Wood (som faktiskt har funnits i verkligheten) och hans strävan att göra en film som faktiskt blir omtyckt av åtminstone en person. Johnny Depp spelar den speciella personligheten Ed Wood. Han gör sig bra även i svartvitt, men  vem hade trott annat? Har aldrig sett Depp i en sådan roll förut, så det var kul. Ett litet filmtips såhär i vinterkylans stjärnklara mörker.

 

 

Har förutom att träffa Vilhelm även varit hos Hillevi (var det Sibling’s Day idag eller?). Vi gjorde chokladbollar och det var göttt, sen chillade vi och skrattade. Det lustiga med mig och mina syskon är att vi delar många uppfattningar om saker och ting, trots att vi aldrig hört den andras åsikt om just det fenomenet. Man kanske får liknande värderingar av att växa upp tillsammans.

 

Många börjar skolan på torsdag, men inte vi midgårdselever, vi får chilla till nästa måndag. Det är skönt med lov. Fast det känns dock som om det var 1000 år sedan jag träffade min klass, och det är inte speciellt positivt. Men vi ses väl några stycken på torsdag iaf, det blir nice. Eftersom jag vänt på dygnet totalt så är jag inte ett dugg trött. Funderar bara på hur jag skall fördriva tiden dom kommande timmarna (är ingen vits att lägga sig när man ändå inte är trött) eftersom jag inte umgås med någon kompis i detta nu. Hade jag umgåtts med någon nu hade jag förmodligen inte varit så asocial att jag bloggade heller, för det är inte ok. Måste iaf måla naglarna, det kan jag ju faktiskt göra nu. Och lyssna på wonderful music. As always. Undrar hur många timmar per dag man lyssnar på musik? Idag är det nog 4 skulle jag kunna tro. Det låter rimligt. En ännu rimligare grej är att jag ska bege mig härifrån i detta nu, you see I’m  bored of this shit now.

 

You say goodbye, and I say hello. You say hello and I say goodbye?

 

P.S Nya Top Model säsongen (nummer 11) började tydligen idag. Hade verkligen inte koll på det och missade därmed det. Fuck. That. Shit. Men ingen kommer ändå vara nya Lauren ändå, så det kanske inte gör nåt? D.S


Kommentarer
Postat av: Monka

Jag har koll på alla bra filmer! ;)

2009-01-08 @ 02:04:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0