Torsdag 22/1-2009

I heard you
for the first time on the radio
when I was going somewhere in a car
you touched my heart
like a knife that's very sharp
or like a bird
you just set free
that's just like me
when I hear you speak


Jävlar vilken lång dag! Den var lång på riktigt! Fast inte lång som i negativt lång; har haft fullt upp ända sedan 06.45 imorse och jag älskar dagar när man gör fett mycket saker, även om man blir sjukt trött efteråt. Har haft min första fotolektion vilket var helt ok, fast vi ska tydligen inte ha Jörgen utan Jonas eller vad fan han heter och han har jag ju bara hört negativa saker om, så jag får se vad det leder... Sen har mina kära klaskamrater och jag fixat värsta snygga utställningen (jag är typ asstolt att vi fixade ALLT själva utan lärare) och det var asnice! Så se den om du har vägarna förbi Midgård :) Gick oförståeligt nog på föreläsnings/infon om Individuella valen och det var en tabbe kan jag medge. SAMMA skit som förra året, jävligt meningslöst när exakt allt ändå står på skolans hemsida.... Kul dock när Leons betyg blev uppvisat för halva skolan :---)

Sen var vi på ännu en neverending konstnärsföreläsning och han hade fan fått min sympati om han hade skippat den där jävla filmen i slutet, vem som helst hade kunnat filma bättre än kameramannen gjorde, istället för att filma konstären eller pianogubben så filmade han på randoms genom ett fönster (han hade nyss upptäckt zoomingsfunktionen.... ) och annat shit. 30 jävla minuter fick vi lida genom filmen, jag dessutom med 2 koppar kaffe skvalpandes i magen vilket ledde till lite jobbigare lidande... But I did manage!

Åt middag på Vildmannen och det var lite mysko att äta middag på skolan, kändes som värsta internatet fast på ett positivt sätt. Drog därefter vidare på pianolektion för att få en värd läxa som jag längtat ett tag efter, chill! Sen stressmåla i tre timmar för att hinna till deadline imorrn, vilket ledde till att jag missade Lovas spelning i kaféterian och även Nomadic UF (Molly+vänners företag som säljer omsydda beg. kläder;  www.nomadicuf.blogg.se) som hade ett bord i kaféterian. Det sög för jag ville gärna se båda.... Men men, that's life I guess.

OCH vill även påpeka till er alla som läste det jag skrev om Mamma Mia: Jag håller fast vid att jag inte tyckte om filmen; men det att jag jämförde filmen med Tim Burtons filmer var inte menat som en sådan jämförning som ni tänker er. Jag menar, det är ju sjukt att jämföra 2 helt olika genrer som de två filmerna är?!! Men syftet med det jag skrev om Tim Burton var att visa/förklara av vilket skäl jag inte gillade Mamma Mia : och i och med att jag beskrev hur Tim Burtons filmer är (dvs filmer som jag gillar), så kunde jag tydliggöra i varför Mamma Mia inte ligger mig varmt om hjärtat. Den är helt enkelt olik den sorts filmer som jag gillar. Och det var inte för något annat. So now you know :)



Är äntligen klar med satans collagebilden nu (Beatles var mitt tema) och jag lyckades fixa till den lite hemma så nu ser den relativt ok ut.... känns jävligt drygt dock då den hade kunnat blivit så mycket bättre om "irritationsobjekt nummer 1" inte hade gett fel instruktioner vilket ledde till att jag var tvungen att stressa klar skiten. AHHHH. But now it's done så nu ska jag chillllllla! Och dagens var förmodligen när Lova sade en så jävla bra misstolkande mening som verkligen passade in också: "Hon är rakad". Orkar inte förklara sammahanget för nu ska jag duscha och sova, sjukt trött.

Imorrn blir det en underbar skoldag 8.25-16.20, inga hål inkluderat (mina fredagar från och med nu kommer att döda mig.)! Sen efter skolan ska jag och Hanna bege oss mot Sävar och se Elins hus, mys! Jag hoppas på att mina drömmar om Ben&Jerrys slår in. Det vore nice.

Kommentarer
Postat av: Emma The Queen

snälla, det stavas kafetérian, inte kaféterian!! du måste spela für elise för mig sen!!! om det nu stavas så, men ändå

2009-01-24 @ 11:24:01
URL: http://emmzangurl.blogg.se/
Postat av: Filippa

Lol båda vi har fel, kollade i ordboken och det stavas kafeteria

2009-01-24 @ 17:54:59
URL: http://filippen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0