Jävla psykologi

Woke up, got out of bed
Dragged a comb across my head
Found my way downstairs and drank a cup
And looking up, i noticed i was late
Found my coat and grabbed my hat
Made the bus in seconds flat
Found my way upstairs and had a smoke
Somebody spoke and i went into a dream
Ah


Nej, nu har Emma och Mikaela inspirerat mig och jag ska dissa psykologin så jävla mycket imorrn. Nu äre strejk och jag tänker fan inte krypa inför de "högre uppsatta" varje lektionstillfälle för att upptäcka att lärarna, skolan, hela skolstyrelsen skiter i oss helt fullständigt. Som Grynet så väl skulle uttryckt det: Ta ingen skit! Man blir helt enkelt bara ARGGGGGG.

Nu börjar jag tagga Sthlm riktigt mycket, blir askalas so to speak!!!

Och utställning imorrn, vad fan vill de mig egentligen, det hade vart helt ok om det inte inneburit att irritationsobjekt nummer ett  kommer medverka... alla hatar henne så jävla mycket.... Ojoj, nu bör jag nog byta låt för den här skivan laggar kanske liiite för mycket; låten (Good Day Sunshine - Beatles) låter typ som en av The Knife fast ännu konstigare (konstigare på ett negativt sätt alltså).... ganska creepy egentligen...

Idag var jag djärv som fan.  Jag tog steget ut i det okända för att pröva på nåt jag velat göra så länge, och nu var tiden alltså inne.  En sked honung i det svarta kaffet. Förväntningarna var ganska nollställda, men nyfikenheten ack så stor. Hur skulle det smaka? Skulle detta bli århundradets smaksensation? Kommer det att bli en ny trend? Kanske  blir man jättesjuk av det pga att de olika ämnena i kaffe och honung blir extremt farliga kombinerade (detta trodde jag inte så jävla hårt på dock...kanske!)? Det var lite svårt att få bukt över hur smaken egentligen blev... Det var som att smaken var instängd i ett rum och därmed blev ganska svår att definiera. Men jag kan säga att det smakade precis som... kaffe med honung i! Rätt och slätt. Drickbart, men kanske inget jag kör på i fortsättningen. Nu är min undran stillad, och sådant är ju alltid positivt.

Ska till Vilhelm och Amandus till veckan och äta middag+se film, och det ska bli nice som fan för V har laddat ner Blow, och den har jag taggat att se aslänge eftersom Johnny Glad är med, plus att den enligt säkra källor ska vara asbraaaa. Känns värt! Bra med något som lyser upp veckan som annars får tankarna enbart att glida åt ännu ett drügt prov i Matte B på onsdag...Funny isn't it?

Well I think I have to go now, really. Byeee

Kommentarer
Postat av: Jenny

Lycka till på provet :)

2009-01-30 @ 08:34:05
URL: http://Walkingourway.blogspot.com
Postat av: Emma The Queen

synd bara att det var psykologi!!!!!

2009-01-30 @ 20:31:51
URL: http://emmzangurl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0