tis 13/1-2009

There are places i'll remember
All my life though some have changed
Some forever not for better
Some have gone and some remain
All these places have their moments
With lovers and friends i still can recall
Some are dead and some are living
In my life i've loved them all




Jag börjar bli lite less på blogg.se nu, det laggar alltid när man ska uppdatera... Vilket det inte gjorde för en vecka sedan (jag vet att det inte är min dator som e fucked up, då alla andra sidor fungerar finfint, plus att bloggen laggat även på andra datorer). Mikaela sa att det är deras server som dampar.... Vi lever år 2009, fixa det.  Idag har jag tagit tag i kragen och fixat busskort för en månad, sjukt värt då jag personligen sparar 200 kr på detta. Nice att slippa behöva fundera över om man behöver fylla på busskortet eller ej under en månad framöver. Fast fortfarande,  jag borde fan inte behöva betala för att transportera mig till skolan, då blir det indirekt så att jag betalar för att få gå i skolan då jag faktiskt inte har nåt annat val än att åka buss på vintern. Cykla är 100% uteslutet då det är livsfarligt och förlåt för att jag vill uppleva mer saker i livet innan jag dör. Att gå skulle kunna gå (hehe....lame ordvits, Obs inget skämt!) men kul att behöva stiga upp typ 05.00 för att hinna göra sig iordning+gå till skolan? Not a good idea, not really.

SÅ, betala för min jävla skolskjuts eller vad är dealen? Jävla snåla kommungubbar som drar in på skola och sjukvård så fort nåt av deras jävla expandering-av-Umeå-idéer blir ännu större. Bygga badhus, bygga ny Arena, flytta biblioteket, bygga underjordsgarage under rådhusesplanaden (Just det vi behöver, en stad med E4:an mitt genom sig behöver ännu mer bilar i centrum!!), och fan och hans moster. Är det värt det? Är det värt att bli KulturHuvudstad 2014? Umeå kommer ändå aldrig sättas på kartan för allmänheten, jag lovar att  70 % av stockholmarna inte ens vet var Umeå ligger. Varför är de så taggade på att expandera? Med en storstad kommer även stora problem. Umeå är inte en perfekt stad, det är som det är. Men kan det inte åtminstone få vara det då? Det blir inte bättre, det blir det bara inte.

Asnice idag i skolan, mitt arbete med min konceptkonstsgrej gick riktigt fint och jag är i princip klar, det hade jag aldrig trott! Det ironiska var att jag var så äckligt otaggad på att fara till skolan imorse "Alla dagar är ändå likadana, känns sjukt ovärt bara jag vill sova" men tänk att man fortfarande lär sig av sig själv fast man tycker att man är så "gammal". För den här dagen var ju riktigt angenäm! Vi bestämde även att vi ska äta lunch tillsammans hela klassen, på lunchbuffé nästa tisdag, myyys! Jävligt oklart dock om det blev Great Eastern eller Eastern Palace, det dumma är även att jag tror att det är mitt fel att alla säger olika, jag råkade nog förrvirra alla lite. Men det är vilket som, same shit different name känner jag.

Tränade även i gymmet idag på gympan då det var fria aktiviteter. Och jag hade glömt hur skönt det är att tränaaaa, det var så längesen sist! Så jag ska verkligen passa på att träna några ggr nu när Jennys gym har gratisveckor, fett chill! Det gymmet är bra också så det är nice. Längtar till sommarn då man slipper vara beroende av buss, kan cykla och springa och gå och leva livet. Summer is the only thing on my mind at the moment.



Och äntliiiiigen, Tjugondag Knut är hääääär!!! Som jag längtat, nu ska ALLT bort. Hej då tomtar, plastgran, orange julstjärna och allt annat som hör julen till. Även hej då julmust, och det sörjer jag lite i mitt hjärta. Men vi ses ju igen till påsk som tur é ;)

Idag när jag skulle låna filmer och skivor på biblioteket (American Beauty var så jävla längesen sist!!!! Nice att den var där) så föll mina ögon på en bok som hade titeln Beatles (jag tror fan på ödet ibland). Det är en skönlitterär bok på 512 sidor (lite svettigt då jag haft en "ickeläsarperiod"som pågått lite förlänge) skriven av Lars Saabye Christensen (random?) som i korta drag handlar om 4 killar i Oslo, i mitten av 60-talet som har Beatles som gudar. När de är ensamma så kallar de varann för Beatlarnas namn (dvs en "heter" John, en annan Ringo, Paul och George. Varje person är alltid samma Beatle) och sen har jag inte kommit så mkt längre. De har spelat lite fotboll och jag hoppas det blir mindre av den varan för annars kommer jag hoppa över sidor som beskriver en fotbollsmatch som jag skiter fullständigt i. Boken är nog helt ok, får se om jag pallar läsa ut den. Kul dock att de referar till Beatles ofta. På insidan av pärmen står även : "5 stjärna * "  (stjärna alltså, inte stjärnor...dysse), "SKITBRA!!" , "superbra * * * * * " skrivet av 3 olika personer så därför måste jag nog ge den en chans först.

Men först ska jag måla klart en riktigt äckligt samhällskritisk målning med tema "USA e fucked uppppp".

Hej så länge

Kommentarer
Postat av: Jenny

Säg till när du vill träna!

2009-01-14 @ 17:12:03
URL: http://Walkingourway.blogspot.com
Postat av: Emma The Queen

SLUTA ÖVERSKATTA DINA JÄVLA PARENTESER!!!!!

2009-01-14 @ 17:45:00
URL: http://emmzangurl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0