ändå nice med mat

hey hey hello there! vi hade tänkt chilla och köpa någon dank, snabb mat - men nog fan är det röd jävla dag idag! det är röda dagar precis hela jävla tiden och det suger. HATAHATAHATHATAHATAAAA!!!

men som tur var så har jag matlagningsskills så jag improviserade med det vi hade hemma. det är verkligen så himla kul att laga mat! det är det som jag längtar mest efter med att flytta hemifrån; att varje dag få bestämma och vara kreativ och göra precis det man vill äta. eller egentligen längtar jag efter allt som har med att flytta hemifrån att göra. till och med de tråkiga sakerna, eftersom det positiva väger över så bra.

ett kök är aldrig riktigt så levande som när det lagas mat eller bakas i det. när man hör grytorna puttra, stekljud, känner dofterna, ser uppdukningen och känner förväntningarna på att strax få njuta av godheter. man kan ta på stämningen! ÄLSKA MAT

(och fika såklart)

nu ska jag dricka upp min svenska somriga svartvinbärsjuice och strax inta måltiden, GOTTGOTTGOTTGOTT

Emma ringde nyss:"Varför har du alltid så jävla hög volym på musiken?"
vadå varför? värt att lyssna om man inte hör nåt, är min mening. öronen ska skadas!

nu blire käk och efter det beger jag mig till slottet. vi ska nog se nån film eller kanske bara chilllllla. kanske kan man hoppas på rabarberpaj?????????????

hejrå

Kommentarer
Postat av: Monka

RABARBERPAJ ÄGER

2009-06-21 @ 04:23:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0