smmr, chll nc vrt!

Kom på igår hur bra Regina Spektor är samt hur länge sen det var jag lyssnade på henne sist. Därför rådde jag bot på detta genom att lyssna på henne nu <333 Det är nästan lika stämning som fekke böles och vad fan händer ikvällll alltzzzå??? Jävla pissväder som förstör våra vackra sommarplaner....

Har iaf sett så många glada studenter idag och jag tar fan tillbaka mitt studentinlägg jag skrev tidigare; FAN VAD JAG TAGGAR FAN VAD KUUUUL DET KOMMER BLIIIIII!!!!! Men men, som sagt ett år kvar och det året ska jag njuta så jävla mycket av.

Vi hade mys klassfika och det blev man liteee för mätt av. Sedan blev det kik på Jessica & Monica (Monica dock bara ca 10 sek men anyways) på utspringet & vagnarna. Chill i rådhusparken med en cigarr som alla hatade (?) och sedan bar det av mot ASGOD studentlunch/fika @ Grubbe och Jessica. Fick t.o.m rosévin av mor hennes trots att jag ej är arton fyllda ;) ;) ;) Hur som helst underbart gott och jag är fortfarande mätt! Undrar hur middagen skall tryckas ned.

Snart kommer iaf Linn hit och jag hoppas vi styr nåt nu! Vill ju träffa alla. Kanske spricker det upp snart, isånnafall blire inte fekke böles men nåt annat skojs!

JAJA njutttttt nu av SOMMARLOV-09 (vårt sista), N-I-C-E

Kommentarer
Postat av: fekkeeee

Nice med fekke! jag måste gå och lägga mig nu:D NATTI NATTI!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0