sam apple pie

En gång i tiden, stod jag utanför ingången till Alley of Promises och försökte förgäves få liv i en stendöd mpthree, batteriet var nyligen mottaget men det brydde sig inte högre stående makter om. Dött är dött, och noll musik blev det. Efter tiden 43:18:2 är jag finally home again. Det tar så äckligt lång tid att cykla Umedalen-Mariehem. Det suger egentligen.

Även drüüügt när stan-umedalen är en så jävla boring sträcka att cykla. Man dör fan lite på vägen, av tristess. Inte möter man en själ på milen heller. Fast det är klart, hur många chillar i Umeå en torsdagsnatt? Men jag mötte dock 2 hiphopare från en annan del av Sverige (kanske Köping?) som frågade om vägen till stan. Förklarade mycket skickligt, och sen kom slutklämmen från en av dem:

- "Du vet inte var man....fixar röka då?"
- "Öh, näe tyvärr!"

Undrar om de kom till stan, och om de fick sitt hasch. Vet ej, men jag vet att Sam Apple Pie är ett bra blues-rockband från 60-, 70-talet. Det upptäckte jag idag. I och med att jag var mp3lös under hela cykelturen hem, så måste jag kompensera det nu, genom att lyssna eeeextra mycket på la musica!

Känner mig allmänt less på Umeå nu. Den där känslan som infinner sig ibland, då man bara vill härifrån. Tur att Borlänge nalkas på tisdag, det känns lägligt.

Kommentarer
Postat av: Tini

HAHAHAHAHHAHAHHAHAHA det här är vi på matten: http://www.youtube.com/watch?v=XdX5QmPtjVM&feature=related

2009-06-20 @ 01:57:42
URL: http://tinikahaggstrom.blogg.se/
Postat av: hanna

Hahaha!! Du skulle ha gett dem mitt nr så skulle jag ha sålt torkad basilika/oregano åt dem...:D

2009-06-20 @ 11:53:34
URL: http://pokerhanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0