Lördag 28/3-09

Chillar hos Hanna för tillfället. Har varit på stan i drügväder, ätit memma för första gången i mitt liv och sett Antikrundan på deras nyanya coola, stora, snygga tv :) Dagens hemskaste var kanske när en unge inne på Nicole tappade sin heliumballong så den flög upp i taket. Gråtet expanderade med tiden och på några sek så storgrät hon, det var hur hemskt som helst!!! Vi hade nyligen gått in i butiken men man kan inte stå ut med ett barns hemska gråt, det var så himla synd om den stackars flickan! Så jag och Hanna sprang ut ur butiken, det var för hjärtskärande helt enkelt. Det var säkert barnets första heliumballong som hon dessutom bara hunnit ha i 5 minuter.... Lilla vän :( :( :( :(



Och memma, denna finska påskefterrätt som fascinerat mig i flera år (säljs alltid på Ica/Konsum) har äntligen smakats. En brun klet/sörja som smakar.... typ sött rågbröd. Det var kladdigt, sött och beskt med rågsmak på samma gång. Låt mig uttrycka frasen: "Det var.... speciellt... och annorlunda!"



Haha, jajuste, nu ska jag glida vidare och hjälpa till med maten så Hanna slipper göra allt själv, fairtrade. Senare bär det av mot Sofiehome och 18årsfika.

Byeee!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0