Måndag 9/3-2009

"I read the news today oh, boy
About a lucky man who made the grade
And though the news was rather sad
Well, i just had to laugh
I saw the photograph
He blew his mind out in a car
He didn't notice that the lights had changed
A crowd of people stood and stared
They'd seen his face before
Nobody was really sure if he was from the house of lords"

Första dagen efter lovet och psykologilärarinnan trodde att vi hade paltkoma, men hon insåg inte att vår tysthet berodde på hennes tråkighet. Tycker synd om hennes nära för hon har förmodligen berättat allt personligt om de vid det här laget som finns att berätta. Seg lektion. Töntig film om tonåringar "Ja, alltså jag kan ju typ skrika åt mina föräldrar att jag hatar dem, fast egentligen gör jag det ju inte. Alltså man blir bara typ så arg så man måste skrika". Lol på den trettonåriga tjejen.

AHHHH vad gör jag åt sommarjobbsproblemet? Varför agerar jag inte nu? Varför sitter jag här, när jag kan skriva ett CV, eller vara ute på stan och lämna ut CV'et? Kommer sitta där i sommar, pengalös. Dock lycklig och med extra fritid, plus sovmornar! Hmmmm....!



Oavsett om det blir jobb eller ej så ska det bli N-I-C-E med sommar. Hoppas på festival! Och mycket chill. Men först skall vi genomlida den sista av dessa evinnerliga vintermånader. Är det inte våffeldag i Mars också? Det vore göttgöttgött.

Och värst vad upprörda folk blev över att jag inte behagade närvara vid Matematik B imorse, men ni har bara inte förstått hur otroligt lite livet på matematikens äng tilltalar mig. Jag och Emma diskuterade för övrigt fildelningslagen idag, ett alltid lika intressant ämne. Jag brukar dock bli irriterad ibland på hur otroligt korkad den ena parten i frågan är. Ni får gissa själva var jag & Emma står, men kan tillägga att all musik på min mp3 är nedladdad.

Hejhejhej!

Kommentarer
Postat av: Filip

fan vad irriterad man blir på folk som ska ha åsikter om ens närvaro hela tiden, ett jävla tjat är det!

2009-03-10 @ 00:57:30
URL: http://filipg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0