Mind the gap when leaving the train!

Det är så töntigt att de säger alla saker på tunnelbanan på engelska också, fast iofs bra för de som inte kan svenska. En sak som dock är läskigt  är hissen i Eijas lägenhetshus, för den pratar! Jag blir lika rädd varje gång då den yttrar, med sin jävligt fucked up, nästan ohörbara, ljusa, konstiga tjejröst; "Hiss för nedfärd - dörr stängs". Det ovärda är att det är fett irrelevant fakta också, man vet ju hur det går till att åka hiss? Man vet att den ska nedåt om man trycker på nedåtknappar? Plus att den säger "Hiss för nedfärd" även om den ska uppåt! Cphiss...

Och vem är jag alltså? Jag kommer glömma bort mina personuppgifter snart, jag heter Lova Öberg nu när jag använder hennes dator och således även hennes skoldatauppgifter, och mitt personnummer är 1991-11-28 (dock skiljer det sig inte mycket från mitt egentliga) när jag lånar Eijas kompis Mickans buss/tunnelbane/pendeltågperiodkort.

Jag måste lyda Mufasas visdomsord till Simba: "Glöm ej, vem du är. Du är min son, och så också näste kung....". LOL. Idag har jag sett målningar av Rembrandt (riktiga allstå, originalen!), John Bauer, Renoir, Carl Larsson mfl. Det var faktiskt jävligt nice, du vet man måste vara kulturell ibland också. Åt middag på Pizza Hut med smärre toaincidenter.  Vi har även vandrat i bushen, eller det som kallas bush här i Estocolmo, men jag tycker nog att Elins hemby (Sävar) var lite bushigare... Nej, nu ska vi se film, vet ej vilken, och tjocka oss som fan. Men först ska vi dricka te. Hejs!


Kommentarer
Postat av: Hanna

aah, så trevligt med en massa nya kommentarer!:) Vi ska ju ut till bushen i sommar också, och spana in KONUNGEN AF THET KONUNGLIGA SWEARIKE!

It's gonna be awesome!

2009-03-02 @ 13:03:46
URL: http://pokerhanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0