Söndag 29/3-08

Juste juste juste, förrut hatade jag söndagar så jävla mkt, men de är faktiskt heeelt ok egentligen. Sov först till 10.00 och tänkte:  "Jag är sjuk - behöver sömn och vad fan ska jag gå upp för?" så jag somnade om och vips var klockan tio i tre. Eller vänta nu, jag hade ju inte ställt om min digitala väckarklocka vid det laget, då innebär det att jag sov till tio i fyra!!!!!! Så jävla chill, no wonder I'm not tired yet. (fast iofs så sov jag ju inte en timme mer för det, men men)


Tinika kanske hatar denna bild but I don't give a shit

Sova äger är min slutkommentar i det området.  Och min sjukhet smyger sin kos. Vad som närmar sig med stormsteg däremot är mitt prov i Matematik B som nalkas om ca 9 h och jag har inte pluggat alls. Boken är inte ens här och då är det lite svårt. Jag skulle kunna säga att det ska bli spännande att se resultatet på provet om det inte vore för att jag redan vet vad betyget (eller snarare icke-betyget...) kommer bli :----)

Men jag har iaf umgåtts med Vilhelm & Amandus idag/ikväll och det ägde, trots att Vilhelm är randóóóm när han argumenterar och kommer alltid att vara. Kände mig för att vara ödmjuk så jag bakade en kladdis åt de, det uppskattades. Blev nog en schmula över som jag kanske bjuder snälla klassisar på, som för att fira hur bra matteprovet kommer att ha gått :D:D:D:D

Det här är överskattat och nu ska jag duscha, så  herrrrå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0