Torsdag 12/3-2009

Sometimes in the weekends
we meet up at our favourite cafe
I'll order a chai tea and you will have the usual au lait
and when the place get crowded
then they freak out
and they play the techno louder
yes, when the place get crowded
then they freak out
and they play the techno louder

Lyssnar på The Knife, de e nice. Ibland måste man lära sig att lyssna på musik, dvs lära sig att tycka om den. Första gången tänker man "Hmmm...". Efter 3 ggr tänker man "Mmmmm!!". Och det är jävligt värt det i slutändan. jag lovar att jag skulle kunna lära alla er att lyssna på The Knife för de e chillll.

Insändaren jag skrev om Upphovsrätts- och fildelningslagen kom alltså med, och trevlig respons fick jag från mina kamrater! : "Jag har en insändare i VK idag." "Igen????". Hahah lol, jag hoppas bara att det är nån dryg medelålders som tycker att jag är dum i huvudet och som skriver ett riktigt mad svar på min insändare. Det vore kul.



Och snälla, låt mig slippa inget-kaffe-huvudvärk sammanfogat med aslång dryg skoldag plus inga pengar till mackor(= ingen energi). Fyfan vad jag inte gillar det alltså. Men imorrn vankas helg iaf, och det kan man faktiskt inte alls klaga på, inte alls! Måste genomleva lite passpartouskärningar imorrnbitti först, men sen äre grönt serru.

Jag önskar att jag inte hade psykologi imorrn, att jag fick börja på K-ung istället för att trycka och skära skiten, att jag bodde i ett hus med en flygel (jävligt stämd ska den vara också...) och att jag kunde slutföra  Für Elise i denna sekund, en gång för alla. För det är inte långt kvar. Men drömmar är till för att... drömmas?

Boken "Vad optimisten vet & du kan lära dig" verkar intressant, ska nog kanske låna den om den finns.

Och snälla, snälla (inte läskiga Caroline af Ugglas jag syftar på, bara ett uttryck), vem fan bryr sig??? Jag vill spy.







Kommentarer
Postat av: Filip

Men eller hur, har fan sprungit till den jävla telefonen hur många gånger som helst ikväll.. Ja mobilen är bättre, den kan man ha på ljudlös och gömma om man inte känner för att svara.. Skönt att någon håller med!



Haha var stolt som fått med en insändare, jag har då aldrig lyckats.

2009-03-12 @ 22:23:20
URL: http://filipg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0