bloggbloggenblogg.blogg.se

Inne i värmen
finns mina vänner
inne i värmen
kunde vi va'


Det tog ett tag, men nu har jag följt Jessica till sjukhuset, väntat där i 30 min på bussen (vi missbedömde alla tider ja) samt vandrat hemmåt igen. Nattpromenader äger, speciellt med underbar musik i öronen. Har alltså chillat med Jessica ikväll, och det är det som är det bästa med lov; man får tid till att träffa folk som man annars inte umgås med så ofta. Hoppas det blir fler imorrn!

Jag har iaf hjälpt Jessica att fixa en blogg med det fyndiga namnet www.bloggbloggenblogg.blogg.se (jag fattar fan inte hur man infogar/länkar sidor LOL!!!!! Misslyckas alltid cp...), och nu hoppas jag att hon uppdaterar den ofta framöver. Hon har även lärt mig tvåmans whist och japansk whist = strategiska kortspel, så nu kan jag ännu en gång lägga till fler kortspel på listan. Kortspel äger, speciellt när jag spelar mot Hanna för hon vinner alltid! Eller jag vann i vändtia en gång men då var förutsättningarna annorlunda så att säga, så det räknas ej. En trevlig kväll hare vart iaf, och det hoppas jag på imorrn också :)


Jessica en gång i tiden, då snön inte existerade (för tillfället)

Det här lovet går läskigt fort och det kan man tyvärr inte göra något alls åt. Men jag tänker att varje dag som går är en dag närmare vår, vilket även är en dag närmare sommar, och då känns det helt jävla ok måste jag säga! Idag (ja, i fredags alltså) så var det Ebbadagen och namnsdagar är inget spec anser jag själv, men däremot påminner det en om de extra namnen man har som man annars aldrig tänker på. Ebba är helt ok, men jag undrar vad det betyder? Ska kolla upp det nu. Jaha, så här står det alltså:

Ebba är ett kvinnonamn som förmodligen är en feminin kortform av Eberhard (som betyder starkt vildsvin) eller andra forntyska namn på Eber-.

Aha? Finfint, Ebba betyder alltså vildsvin och Filippa betyder hästvän. Vilken djurvän jag är, är det inte fantastiskt?

Nu ska jag dricka upp mitt asgoa te. Hejs!

Kommentarer
Postat av: Emma The Queen

hahahha älskar dina namn <3 <3 <3 <3

2009-03-07 @ 09:51:09
URL: http://emmzangurl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0