måla det svart

Mycket angenäm dag, vi har chillat så jävla mycket. Fast då blir följdfrågan: nämn ett tillfälle då jag inte chillar? Tål att tänkas på... tål att tänkas pååå! Imorrn blire uppe med tuppen nästan, jag och Hanna the horse (som röker horse????? skojaaa) ska hjälpa och stjälpa fast minus stjälpa min SYSTER (skriver detta för att reta en viss person) med hennes kommande modevisning imorrn.

 Det blir chill, och extra kul med tanke på att en god vän hör till en av modellerna. Sedan blire middag någonstans och att glida tillbaka till stan och hör mig när jag säger : Kulturnatta är överskattat, ja, men det är kul att se folk man känner uppträda. Sedan är det allmänt nice att steka ute i fint väder samt träffa kompisar.


(hon härmar mig..... jävla häst)

Minns dock en kulturnatta för två år sedan då det bara var massa 93or överallt, då blev vi less. Kulturnatta kan suga, men att chilla vid kajen är ju allid nice så varför inte? Idag har jag kommit på att jag älskar Umeå riktigt mycket. Alla andra som tycker annorlunda can dieee. Eller kanske inte, men de kan tänka om! För det är rätt mysigt här. Dock kommer jag förmodligen hata Umeå som det kommer vara om ca 15 år när det förlorat själen helt och hållet, men det kastet får man ta då alltså

Vill avsluta med ett sista budskap: Älska vegetariskt <333

hej då

Modevisningen är på Rådhustorget imorrn klockan 21:00 be there!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0