skolskit

Haha märker att mitt inlägg om vegetarianism ledde till en liten chatt mellan medlemmar  från The Real Gang (där även jag är "medlem" alltså) och det kan tyckas lite komiskt ibland.

2 h 23 minuter och 42 sek av denna kväll har jag pratat med Eija, bor man mange mil ifrån så är telefon ett sjukt bra kontaktsätt, egentligen. Hade gärna pratat 2 h 23 min och 42 sek till, men eftersom jag har en cpdryyyg redovisning (inte förberedd på något vis) imorrn och eftersom jag är kanske huuur trött som helst så kunde jag inte leva ut den önskan. Vilket sög. Jagärsåjävlacplesspå[email protected] och hade det inte varit för min klass så hade jag hatat skolan så jävla mycket just nu.

Sommar snart, ändå nice, tack! (Gissa vems fötter deee éééé om du kan)

Men men, att klaga leder ingen vart egentligen och snart äre ju sommmmmmarloooov så det blir bra. Idag har jag haft min piercing i 3 veckor = om 1 mån och 1 vecka är den läkt. Det kommer äga! Får dock sitta och uggla utanför bastudörren den 21:a när mina vänner gottar sig i värmen, men jag säger nej tack till infektion så det gör inte så mycket. Inte kan jag grilla kött heller till den middagen tänker dom, men det vill jag ju inte heller so it doesn't matter really!

Plus att jag HATAR alla äckliga röster som alltid skall vara på hörövningar på engelska (även spanska när jag läste det: "Escuuucha y escriiibe" med pedofilröst), det är sjukt annoying att lyssna på äckliga röster. Lovar att min röst är cp också bara för att jag klagar på andras, men i schkall'n låter den helt ok iaf så det är lugge för mig alltså

Nu ska jag äta och gå in i väggen

Hejzzz (PS helg snart, taggaaaaa jordgubbspaj, aladdin och sömn hejrå DS)

Kommentarer
Postat av: Emma The Queen

det är ju lovas jävla knölfötter

2009-05-07 @ 00:11:35
URL: http://emmzangurl.blogg.se/
Postat av: IB

Hade gärna haft ett sommarlov att längta efter, så är det att va arbetslös - för min del i alla fall

2009-05-07 @ 14:18:26
URL: http://[email protected]
Postat av: naaaanahaannna

Aaah, neeej det kommer säkert att va en LÄSPANDE äckelröst:( usch

2009-05-07 @ 18:39:45
URL: http://pokerhanna.dukanadressen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0