instrumentalt

MMmmmmmm, coff

Idag har jag gjort 2 vuxna grejer: Skaffat svart bibliotekskort (förseningsavgifter here I come!) samt bytt bort äckelHalebop till abonnemanget Telia Max 25. Var sjukt smidigt att byta samt kostar inget, så det är något jag tipsar er om. Man ringer gratis både till Telia och Halebop = asvärt + 5000 gratis sms VARJE månad

Fast jag undrar om min 7åriga telefonsvarare är bevarad? Måste checka det sen. Man vill ju inte gärna dissa: "Hej! Du har kommit till Filippas mobil. Jag kan tyvärr inte svara just nu, men lämna gärna ett meddelande efter tonen. Trevlig Sommar!" med en tioårig Filipparöst efter så många år.



Storkisse poserar glatt för mina bloggläsare en dag i Augusti, Americas Next Cat Model osv... l00000l orka internet??????

Jag är för övrigt så smart som har gjort en instrumentallista på Spotify. Mycket klassiskt, men även filmmusik, och randomlåtar från band som inte är instrumentala i vanliga fall. Ägigt och kul!

Jag kan med andra ord lyssna på musik medan jag repeterar in talet. Vilket jag ska göra nuuuuu (ÅH som jag längtat!!!!!!.....)

Bye


Kommentarer
Postat av: Monka

Älska ditt mobilsvar forevah <3

2009-11-16 @ 20:38:42
URL: http://monicaborlin.blogg.se/
Postat av: Elin E

Hah! Jag bytte mitt 7-åriga mobilsvar i år, gjorde den i 7:an och jag kallade mig Sigurd Sven-Åkesson vilket har förvirrat en hel del under åren :P

2009-11-16 @ 22:17:48
URL: http://ingobingo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0