Tack för en trevlig kväll, ma' lovely people

Middagen hos Mollsan igår var riktigt trevligt, och gud så fint det var. Det gjorde du asbra vännen! Vaniljpannacottan med hallon&mango på toppen, var verkligen den gyllene pricken över i:et, LOVELY. Blev dock så sjukt jävla mätt, eftersom jag varit sjuk och därmed knappt ätit på typ 3 dagar innan, så det tog emot att förfekka och konsumera vissa speciella drycker.

Efter en trevlig stund med lite mer people, begav vi oss alla till Krogen Krogen. Det var första gången jag var där, och det var ungefär som jag trodde att det skulle vara, men det var faktiskt kul! Haha och killerbasen inne på toan var inte direkt mild: "BOOM-BOOM-BOOM-BOOM!!!!", men schtémning ändå.

Det sög dock riktigt mycket att Hannas inträde sket sig. Det hade varit så kul om hon varit med också....well well life's a bitch sometimes, isn't it?

När jag senare vandrade hemåt i vinternattens halvkyliga, stjärnspäckade atmosfär, så fick mina öron äntligen smekas av The Knife och Depeche Mode, som kvällen tyvärr tidigare bjudit för lite på (no offence, molly), det ägde. Det var också fint att se den orangea old-school julstjärnan hänga i mitt fönster och sprida sitt varma sken, vilket den inte gjorde när jag senast varit hemma. (Jag hatar inte julen utan och innan, nämligen)

Jaja, min bror har klippt sig för övrigt. Sjuttiotalsfrilla osv, men han passar i det. Tänkte att det är av yttersta allmänintresse, och har jag inte rätt så säg?

Vill även tillägga att jag fullkomligt H-A-T-A-R fototeori, finns det något mer meningslöst????  Är man ett naturligt geni kan man för fan ta snygga bilder ändå. Helvete (jag har prov imorrn i det, därav mina halvt överdrivna aggressioner)

hej då äckelblogg må du brinna någon gång i ett helvete jag inte tror på

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0