chill, nice, värttt

Kan man bli kär i en skiva första gången man hör den? Detta fastställde jag för en halvtimme sedan. Jag höll på att fixa allt innan jag skulle bege mig mot Vasaplan där jag ska bo i helgen (ta hand om H's katter när hon är i Finland), och tänkte sätta igång musik att ha på under tiden, as usual.

Då hittade jag en LP som min far gav mig, från hans samling, som jag ännu ej hunnit lyssna på. Jag upptäckte dessutom att Neil Young fanns med på denna för mig okända skiva! Så jag placerade den på Lpspelaren, lade försiktigt på nålen och NJÖT

Detta är fan en av de bästa skivorna jag hört på så himla länge. Den heter iaf "Déjà vu" - Crosby, Stills, Nash & Young.

Problemet är som sagt att jag inte skall vara hemma ikväll,och Hillevi har ingen LPspelare. Hur ska jag kunna fara härifrån när jag inte kan ta skatten med mig??? Hoppas Spotify är så bra som det bör vara.

Blev iaf second-handrunda idag med mor, mycket trevligt! Fick tag på en silversäl som faktiskt är ett redskap, samt en skjorta. Jag hatar fortfarande Myrorna lika jävla mycket, jävla utsugande surisar är vad dom är.

Imorrn blire stan med Jessica och typ Hanna på dagen, sedan blir det middag @ Hillevis med några (vet typ inte 100 % vilka det blir ännu?), funny funny!

Åh jag älskar Neil Youngs jävla röst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0