Österns röda ros

Tjenarééé


Idag på väg hem från skolan såg jag en jättefin gul hund med ledsna ögon, liggandes på asfalten. Dess gula päls matchade nyansen på de vackra höstlöven på marken exakt. Hade tyvärr ingen kamera med mig för att bevara bilden, men jag får måla av det istället. Såg även en död/skjuten älg på en släpvagn, körandes förbi. Honom ska jag inte måla av, det var en ganska konstig vinkel. Dessutom gillar jag inte jakt.

Det händer flera gånger i veckan att jag går hem från skolan, trots att jag har cykel. Går med cykeln dragandes bredvid mig. Men jag kan inte låta bli, för hösten är verklgen världens bästa årstid. It's beautiful in every single way you know!

Visste ni förresten att typ 40-50 % av dödsfallen i Ryssland beror på alkohol? Sick. Jag gjorde ett alkoholtest på IQ.se. Det var tämligen ointressant och inte speciellt givande. Slöseri med tid, kan man också kalla det för. Ryska är fint.

NU BLIR DET SNES, JAAAAA!!!!!

(Serri jag är rädd att jag kommer utveckla ett beroende här framöver. Bara för att undvika detta så ska jag försöka att inte spela på hela helgen)

PS I helgen blir det att bo i Hillevis lägenhet, chill. Kom och hälsa på vettja! DS

Kommentarer
Postat av: Monka

Hösten ägerrr

Angående ryssland: de håller på att supa ihjäl sig där, precis som Sverige förr i tiden. Det är därför vi har systembolag idag har jag fått lära mig :)



Jag taggar chill i Hillevis lägenhet på lördaggg

2009-09-23 @ 22:58:29
URL: http://monicaborlin.blogg.se/
Postat av: Emma The Queen

vad fan är SNES??!??!?!? fattar att det är ett spel (typ???) men VAD för jävla spel??

2009-09-23 @ 23:19:08
URL: http://magganocarro.blogg.se/
Postat av: /innehavaren av denna blogg

Emma:



SNES = Super Nintendo, dvs Nintendos konsoll som föjde upp det första åttabitars. Super Nintendto är alltså 16 bitar = bättre grafik osv



SNES är en jävligt bra konsoll helt enkelt!



Monka: well yeees det blir funny funny!

2009-09-23 @ 23:44:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0