15/8 2010

Var ute och promenixade runt Nydala denna afton. Det var rätt angenämt, men ett trist faktum drog ned känslan av välbehag lite; nämligen det faktumet att de huggit ned en stor del av träden som tidigare omgav gång/cykelbanan närmast Kolbäcksvägen (Hej Nya E4:an, osv). Ett jävla sätt, egentligen.

Hittade en liten grodis, inte större än en femkrona. Jättesöt! Så jag räddade denne från att bli ihjältrampad. Värre öde kan man ju knappt föreställa sig, menar jag.

Tänkte på att det börjar bli höst. Det var ej längre varma sommarfläktar som nuddade min hy, utan kyliga höstvindar. Händerna frös.

Och varför skall alla röka i min omgívning när jag inte har några dineros att införskaffa cigarrillos med?! Ytterst oacceptabelt och ohyffsat beteende. Fast mina lungor kanske är glada, det kan ju vara ett plus. Ett mikroskopiskt plus flytandes i en ocean av minus...

Men nu ska vi inte vara sådana :)





Ungefär så här såg minigrodis ut. Söt!

För exakt ett år sedan fyllde Eijagumzan 18 bast. Då festade vi i Sigtuna med en raggande DJ, butterflyknivar, brinnande, grön absint, öl och diverse andra minnen. För övrigt då som Eija träffade sin blivande och nuvarande boy för första gången. Fintttt! Grattis än en gång, gammgumman!

Kommentarer
Postat av: Emma The Queen

samma kväll som du träffade hennes brorsa ;-----)

2010-08-18 @ 01:08:09
URL: http://emmzangurl.blogg.se/
Postat av: /innehavaren av denna blogg

men lol



fast ändå true that!

2010-08-18 @ 04:33:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0