ägd du blev, dumma bloggpausfenomen

Aja fuck bloggpausen - jag älskar ju att skriva, rimligen är det ren och skär idioti att inte göra det. Idag har jag deltagit i en intervju för VK som handlade om att vara förstagångsväljare. Eftersom att jag är mycket intresserad av politiska frågor samt funderar mycket över valet så var det en mycket trevlig intervju.

Så håll utkik i VK kommande dagar, kamrater kära kamrater. Det är en oskriven regel att man blir asful när man publiceras på bild för allmänheten, så jag hoppas det blir en extra ful bildjävel :----P :::)


På måndag börjar jag universitetet. Medger att jag känner rätt stor nervositet, men även nyfikenhet. Kommer bli awesome.

Imorgon får jag lön, och jag funderar över att dra en second-handrunda och jag planerar även att hitta asnice fynd (om jag säger att jag ska hitta, så gör jag!). Problemet är bara att alla mina vänner antingen:

  1. Är på väg till Kreta
  2. Går i skolan
  3. Jobbar
  4. Har flyttat ifrån Umeå....


Ska alltså gå själv, och ska även passa på att fika på kafé ensam vilket jag alltid velat göra. Ska sitta där ensam och se svår och estetisk ut. Det är bara djupa människor (typ författare och dylikt) som går på kafé ensam. Sitta där med sin svarta kaffekopp och sitt block och bläckpenna (alternativt laptop men det förstör idyllen lite) och titta frånvarande ut genom det smutsiga fönsterglaset och se de grå, regntunga molnen bre ut sig över himlavalvet.


Jaja snart kommer Krillboy hit, ska se Into The Wild. Han är för övrigt ännu en jävel som ska flytta. Varför flyttar alla utom jag?!?!! STOP IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Kommentarer
Postat av: Monica

Nice med Into The Wild! Sjukt bra film, men sorglig och jävlig :/ Hoppas du gillaren!



Duuu, jag kommer ju hem om en inte alltför långt skriden framtid. Då blir det att se DISNEY, dricka kaffe, the och äta chirre, paj osv!

ALTERNATIVT FEKKA SOM FAN :)



Kramizz vännen!

2010-08-26 @ 22:55:41
URL: http://monicaborlin.blogg.se/
Postat av: Jenny

Fika solo är fan nånting man måste prova på nån gång i livet så yay för det! Känner du att det inte var din grej så hör av dig så gör jag dig sällskap ;)

2010-08-27 @ 00:31:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0